Hvor å Feilfri Motorsykkel Bremser

Hvor å Feilfri Motorsykkel Bremser


Motorsykkel bremser, akkurat som andre deler på motorsykler kan bli skitten og dekket med olje, fett og andre rester. Men for noen form for anstendig ytelse, må motorsykkel bremser være veldig rent. Derfor er det viktig å raskt og effektivt å rense disse deler av utstyret uten å skade dem.

Bruksanvisning

1 Trekk motorsykkelen til en åpen, tilgjengelig område (helst en plen), og plassere motorsykkelen på en jack stativ eller stativ. Hvis du ikke eier en av disse står, prøve å plassere sykkelen på en stor blokk eller lignende enhet.

2 Bruk en flat skrutrekker til å lirke fra hverandre bremseklossene i bremse forsamlingen. Dypp en fille i en bøtte med varmt såpevann og bruke den til å begynne å skrubbe bremseskiven. Platen er lett tilgjengelig bare til side av dekket, og du får tilgang til platen området innenfor bremseklossene ved å dreie på hjulet.

3 Skyv fille mellom bremseklossene. Sørg for å få dem så rene som mulig.

4 Bruk en svamp med skrubb side å skrubbe skitt og fett fra overflaten av bremseskiven. Igjen, spinne dekk for å få tilgang til den delen av platen som er mellom bremseklossene og i forsamlingen.

5 Slange hele bremseenheten. Det er viktig at ingen såperester som er igjen på alle flater av bremsen, da det vil føre til slipping.

6 La bremseklossene spredt fra hverandre i flere timer, slik at de kan tørke.

Hint

  • Hvis det er nødvendig, har en annen person til å hjelpe deg med å løfte motorsykkel på til midten stand.
  • bli alltid oppmerksom på klempunkter når du arbeider rundt bevegelige motorsykkel deler.