Hvor å Endre PAL til NTSC

Mange land støtter ulike kringkastingssystemer. De 2 store kringkastings formater er NTSC og PAL. NTSC er en video broadcast-koding format som brukes hovedsakelig i USA, mens PAL brukes hovedsakelig i Europa, Afrika og Asia. NTSC støtter oppløsninger på 720 x 480, mens PAL støtter oppløsninger på 720 av 576. For PAL-formatert DVDer for å jobbe på en NTSC-system, må de bli konvertert til NTSC-format. Denne prosessen gjør at DVD-er for å arbeide på Region 1 DVD-spillere

Bruksanvisning

1 Last ned VLC Media Player (se lenke i Resources). Følg oppsett instruksjonene for å installere det.

2 Plasser PAL DVD-plate i DVD-ROM-stasjonen på datamaskinen. Dobbeltklikk på "VLC Media Player" ikonet på skrivebordet eller det stedet du lagret den. Klikk "Media" på toppen, deretter bla ned og klikk "Open Disc"

3 Velg "Disc" -kategorien på nyåpnede platemenyen, og sjekk deretter "DVD" -knappen. Sjekk "Stream / Save" boksen; Klikk "Innstillinger". Plasser en sjekk på "File" i boksen, og velg det stedet du vil lagre utdatafilen til.

4 Klikk på "MPEG PS" -knappen, og deretter plassere en sjekk på "Audio Codec" boksen. Velg enten "MP3" eller "MP2a" audio format, og velg deretter "192" bit-rate kvalitet. Endre lydkanaler til "2" for en balansert venstre og høyre avspilling. Sjekk "Velg alle elementære bekker" boksen.

5 Klikk "OK" for å begynne å kopiere elementer til utskuff du hadde valgt. Avhengig av lengden på videoen, kan det ta minst 30 minutter eller lenger.

6 Finn dine videofiler når kopieringen er fullført. De er nå i digital NTSC format på PCen. Derfra kan du laste dem opp til video-deling nettsteder eller brenne dem på en DVD-plate, ved hjelp av din favoritt DVD-brenner program.