Hvor å Endre Inner Tie Rods på en Chrysler LeBaron

Chrysler LeBaron bruker et rack og pinion styring som er utstyrt med kule og socket-type indre tie rod ender. Utskifting av den indre trekkstang krever en spesialisert dyp socket å skru kontakten fra styringsgruppen rack. Denne delen er tilgjengelig mot en auto deler butikken for leie eller kjøp. Utskifting er godt innenfor evnene til hjemmet mekaniker og bør ta bare et par timer, avhengig av ferdighetsnivå.

Bruksanvisning

1 Hev og støtte kjøretøyet med gulvet jack og jack stand. Plasser bukker under sub-frame, ut av veien for arbeidet ditt område.

2 Ta av hjulet og sett hjulet og slepe nøtter sted slepe nøtter vil ikke gå tapt, og hjulet vil ikke være i veien.

3 Fjern splinten og mutter som fester ytre tie rod slutten til styringsgruppen knoke. Slipp mutteren som ligger bak den ytre trekkstang, på den indre tie rod slutten. Slipp ytre trekkstang fra styringsgruppen knoke ved å slå styringsgruppen knoke med noen skarpe slag fra en stor hammer.

4 Skru den ytre trekkstang, telle svingene som du går, før den faller av den indre trekkstang. Fjern mutteren fra indre tie rod slutten.

5 Fjern klemmene på støv boot, og slip støvet boot fra den indre tie rod slutten.

6 Fjern det indre trekkstang ende med den trekkstang kontakten verktøyet og 1/2-skralle fra sokkelen settet. Ikke bruk luftverktøy; kraften i en muttertrekker vil skade verktøyet.

7 Tørk av rusk på ratt rack, og påfør noen dråper gjengelåsepasta på gjengene. Skru den nye indre tie rod på styring rack, og stram med tie rod socket verktøy.

8 Sett på støv boot og mutteren. Skru den ytre tie rod slutten på den indre trekkstang ende like mange omdreininger det tok å skru den fra den gamle indre tie rod slutten.

9 Bolt den ytre tie rod slutten til styremaskin og installere en ny låsesplint. Sett på hjulet og senke bilen med gulvet jack. Kjør til det lokale bilverkstedet og har en front-end justering utføres for å korrigere tå vinkel. Denne vinkelen endres ved utskifting av tie rod slutten.