Hvor å Endre Clio glødeplugger

Hvor å Endre Clio glødeplugger


I 1998 den franske bilprodusenten Renault slapp den første av sine dieselmotorer. Den første modellen var den 1,5 liters dieselmotor og den andre var den 1,9 liters dieselmotor. Begge motorene kan diesel drivstoff og selvsagt kreve glødeplugger for å varme opp dieseldrivstoffet. Glødeplugger arbeid ved å varme opp luft og drivstoff inn i sylinderen og forårsaker den til å eksplodere. Denne eksplosjonen beveger stemplene og holder motoren i gang. Hvis noe skjer med glødepluggene, er det lett å forstå at motoren ikke vil kjøre bra, om i det hele tatt. Heldigvis erstatte glødepluggene krever bare noen få verktøy og under en time av din tid.

Bruksanvisning

1 Åpne og sikre panseret på Clio.

2 Se på midten av motorrommet. Her skal du se motorblokken.

3 Undersøk høyre og venstre side av motorblokken. Avhengig av modell av motoren, kan glødepluggene enten være stilt opp på hver side av motoren eller på høyre side av motoren. Se etter sølv, blyant-formet deler med ledninger å koble dem til motoren.

4 Fjern ledningen som forbinder glødepluggen på motoren. Dette kalles koblingsledning og skal komme ut veldig enkelt bare ved å dra den med hendene.

5 Plasser pipenøkkel over første glødepluggen du ønsker å fjerne. Start med en 9 mm kontakt og jobbe deg opp hvis det er for lite.

6 Slå pipenøkkel i mot klokka bevegelse for å løsne glødepluggen.

7 Fjern glødepluggen med hånden ved å trekke det ut av motoren når den er løs nok.

8 Skyv den nye glødeplugg i tomt glødeplugg kanal. Pass på at glødepluggen ikke føles hakket, da dette er et tegn på at gjengene får krysset.

9 Stram glødepluggen med pipenøkkel ved å vri den med urviseren.

10 Gjenta teser trinn for resten av glødepluggene.

11 Sett på koblingsledning ved å trykke den tilbake i sporet du fjernet det fra.