Hvor å Endre automatiske girkasser i en Plymouth Neon

Følgende dekker Plymouth Neon modeller fra 1994 til 1999. Bruk Mopar ATF Plus 3 Type 7176 for Plymouth Neon. Hvis du kjører din Neon under normale tjeneste, trenger du bare å endre den automatiske overføring væske hver 90.000 miles. Men hvis du kjører bilen under alvorlig service, endre væske hver 15000 miles.

Bruksanvisning

1 Kjøre bilen for 15 miles å varme opp overføring væske. Parker bilen på et plant underlag og ta det opp med bukker. Plasser en stor renne pannen under overføring væske pannen. Bruk en pipenøkkel til å løsne festeskruene på væske pannen. Banke forsiktig på et hjørne av pannen med en gummi hammer å bryte forseglingen mellom kjelen og overføring. Fluid vil begynne å renne ut.

2 Fjern boltene og deretter pannen. Fjern pakningen og rengjør pakningen paring flater. Skru festeskruene som holder filteret på ventilhuset. Installer et nytt filter med en ny pakning. Stram festeskruene til 40 in-lb med en momentnøkkel.

3 Rengjør væske pannen og dens magnet med en trygg løsemiddel. Bytt magneten i sin opprinnelige plassering, og la dem lufttørke. Påfør et tynt perle av lim og tetningsmiddel på overføring væske pan flens. Sørge for at tetningsmassen går på utsiden av boltholes, i stedet for på innsiden. Sett på pannen og fest den med festeboltene, stramme dem til 14 ft-lb. Senk bilen tilbake til bakken.

4 Bruk en trakt til å helle fire liter ny automatgirkasse væske til overføring væske gjennom peilepinnen påfyllingsrøret. Start motoren og la gå på tomgang et minutt eller to. Ta på parkeringsbremsene og bremser, og flytte girvelgeren gjennom girene, og endte i "Park" posisjon.

5 Sjekk væskenivået. Legg nok væske til å bringe væskenivået til 1/8 tommer under "Legg til" -merket på peilepinnen. La Neon fortsette å tomgang i ytterligere 10 til 15 minutter å nå normal driftstemperatur. Kontroller væskenivået, som bør være i "Hot" område på peilepinnen. Hvis ikke, tilsett mer væske for å bringe nivået i riktig stilling. Hvis væskenivået er riktig, erstatte peilepinnen, lukk panseret og slå av motoren.