Hvilken type Ringtones Har Motorola I850 ta?

Hvilken type Ringtones Har Motorola I850 ta?


I den digitale tidsalder, har nesten hver person en mobiltelefon i USA. Det er 310.8 millioner mennesker i USA og det er 302.95 millioner aktive mobiltelefoner. Med mobiltelefonen bli en standard medium, har mobiltelefon selskaper begynte å lage telefoner som tillater tilpassede ringetoner. Tilpassede ringetoner er en måte som mobilbrukere er i stand til å gjøre dette. Motorola i850 brukere har en rekke format alternativer for ringetoner.

WAV

Motorola i850 støtter Waveform Audio File Format lydfiler som ringetoner. WAV-filer blir ofte brukt av Microsoft og IBM til å lagre lyd på PC. Merk at WAV-filer er rå og ukomprimert, noe som betyr at man har en hel sang som ringetone vil ta opp en stor mengde plass.

MIDI

Motorola i850 støtter Musical Instrument Digital Interface lydfiler som ringetoner. MIDI-filer er navngitt som "mid" på datamaskiner. MIDI-filer er også lavere kvalitet lydfiler. Tenk på de enkle ringetoner i slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet, og du vil få en idé om lydkvalitet. MIDI er små-sized datafiler.

MP3

MPEG-1 eller MPEG-2 Audio Layer III lydfiler støttes på Motorola i850. MP3 er digitale lyd- kodede filer, og er den vanligste formen for forbruker musikk lydfiler. MP3 bruke en type datakomprimering som gjør sangene relativt liten for hvordan nøyaktig de reprodusere den opprinnelige lyden.

DRM

Digital Rights Management ringetoner er filer som lastes ned via mobiltelefonen. DRM ringetoner kommer i en rekke formater, og kan lastes ned til Motorola i850 gjennom spesifikke mobiloperatøren nedlasting tjeneste. DRM ringetoner er lisensiert og vanligvis kan ikke deles med andre telefoner.