Hvilke verktøy bør en bilmekaniker har?

Hvilke verktøy bør en bilmekaniker har?


Bilmekanikere bruke en rekke verktøy i sitt arbeid. De bruker noen verktøy på rutinemessig basis, mens noen brukes kun for bestemte jobber. Samle et arsenal av verktøy kan være en lang og kostbar forsøke, men det er viktig slik at mekanikeren kan arbeide på en rekke bilmerker og modeller.

Nøkler

Nøkler er vant til å ta av bolter og skrur dem. Et moment sett er også en viktig del av en bilmekaniker verktøysett. Momentnøkkel sikre at boltene er strammet til spesifikasjonene. En socket sett er en annen type skiftenøkkel brukes av mechanics.Socket skiftenøkler kommer med avtagbare hoder i forskjellige størrelser for å passe alle typer bolt i en bil. Socket fastnøkkel er laget for å nå bolter i vanskelige å nå områder innenfor motoren. Allen skiftenøkler, også kjent under navnet Unbrako nøkler og Inbus nøkler, passer bolter med firkantede eller sekskantet-form inntrykk i hodet. Alle disse skiftenøkler og sett kommer i både standard og metriske mål.

bil Jacks

Ethvert arbeid som må gjøres under bilen krever en bil jack. Det finnes mange typer bil knekt, hver laget for ulike typer arbeid. Jacks kommer i hånddrevne stiler, for eksempel sakse knekter og hydrauliske flaske knekt. Andre typer knekt, som for eksempel bil ramper, kreve bilen å bli kjørt opp på dem. Auto mekaniker butikker har også lift knekter som løfter hele bilen opp fra gulvet.

dekk~~POS=TRUNC

Tar dekk på og av en bil er standard prosedyre for bilmekanikere. I tillegg til å bare bytte ut en dårlig dekk for en god en, er det ofte nødvendig å fjerne dekk for å arbeide på bremsene i hjulbrønn. Dekk jekker er nødvendig for å først løfte bilen, slik at dekket kan fjernes. En spesiell lug mutter skiftenøkkel er nødvendig for å fjerne boltene som holder dekk til bilen. Elektriske muttertrekkere er en dyrere, men raskere og kraftigere, måten å fjerne slepe nøtter. Luftpumper er også brukt av bilmekanikere, slik at dekkene kan bli oppblåst og tømmes raskt for reparasjon og vedlikehold.

diagnose~~POS=TRUNC

Diagnostiske verktøy blir brukt av bilmekanikere å diagnostisere kjøretøy feil. En multimeter brukes til å finne hva som utløser en check engine lys til å komme videre. En skanning verktøyet brukes til å lese og slette feilkoder, skjermen tar opp og spiller live-diagnostiske data og utføre andre diagnostiske tester.

vedlikeholds~~POS=TRUNC

Bilmekanikere bruke en rekke spesialverktøy i vedlikehold av kjøretøyer. Å arbeide på batteriet, bilmekanikere bruke verktøy som batterikabler, testere, ladere, boosters og spesielle system analysatorer. Spesielle overførings kontaktene brukes til å fjerne transmisjonen fra motoren, siden det er for tunge til å bli løftet ut manuelt. Andre overførings verktøy inkluderer overføring ventil reparasjonssett, overførings bak clutch våren kompressor verktøy og elektriske linjer trykkforsterkere.