Hvilke typer Dirt Bikes Er Street Legal?

Noen motorsykler er bygd for fart, andre for komfort og noen å ri i skitt en gang i blant. Noen kan bli ridd på gaten, så gå off-road.

Dual Sport motorsykler

Dual sport sykler er motorsykler som lever et dobbeltliv. De er skitt sykler av design, men har street-legal fasiliteter som frontlykter, speedometer, speil og horn. Noen dual sport motorsykler er også litt mindre aggressivt innstilt for bedre kjøreegenskaper.

Dirt Bike med lys

Du kan velge å slå en dirt sykkel til en dual sport med tillegg av riktig utstyr. Men noen stater vil ikke lisensiere en sykkel hvis det ikke vil møte utslippskrav.

Lette Dual Sports

Flere produsenter tilbyr to sportsmodeller, klar til å ri med Knobby skitt dekk. Disse modellene er nærmere beslektet med skitt sykler og er egnet for korte fortaus jaunts.

Mellom Dual Sports

Trading mindre fjæringsvei og off-road dekk, mellomvekt sykler har større motorer og mer street-orienterte dekk, som gir best resultater på fortau, stier og grusveier. Forskyvninger for denne klassen varierer fra 450 til 650cc.

Tykt Dual Sports

Også kalt eventyr sykler, er den tunge sykkelen utstyrt med bedre gatedekk og legger vekt på turné i løpet av off-road. Tunge sykler er utviklet primært for veien, med en og annen tur på grusveier.