Hvem oppfant den Jeep Wrangler?

Hvem oppfant den Jeep Wrangler?


Jeep Wrangler er en klassiker som er lett gjenkjennelig over hele verden. Selv om noen ting om det har endret seg i utseende i løpet av årene, er det fortsatt sant å danne til sin opprinnelige stil fra 1940-tallet.

Willys MB

Fra 1941 til 1945, Willys produsert det som senere ble kjent som Jeep Wrangler. Dette er referert til som den andre verdenskrig Jeep.

Willys Civilian CJ

Willys gjort sin sivile modell for forbrukere i 1950. Den hadde en jevn følgende, men ble til slutt ugjort når Chrysler omorganisert ideen.

Chrysler YJ

Chrysler tok over produksjonen av Jeep i 1987, innføre YJ. Denne modellen tilbys nyere funksjoner som en større akselavstand og en oppdatert suspensjon.

Jeep TJ

Jeep TJ ble introdusert i 1997. Det betalte hyllest til den opprinnelige Willys modell med avrundede lykter i stedet for firkantede, som i forrige YJ.

Fun Fact

Med økt popularitet, var en høyrehendt versjon produsert for utenlandske entusiaster. Dessuten ble denne versjonen tilbudt amerikanske postansatte og kom med en automatisk girkasse.

Jeep JK

Jeep Wrangler har sett sine mest avanserte endringer siden 2007. Selv om det fortsatt klart en Wrangler av sitt utseende, fire-dørs versjon er nå tilbys. Selv de to-dørs versjonene er bredere og større enn de eldre TJ modeller.