Hva Størrelse ATV dekk kan du bruke på en 1999 220 Bayou?

Hva Størrelse ATV dekk kan du bruke på en 1999 220 Bayou?


Enten ønsker å øke ytelsen til en 1999 Kawasaki Bayou 220, eller bare erstatte utslitte deler, det er litt rom for å leke med dekkstørrelser, selv på små ATV. Faktisk er det mulig å legge til en tomme eller to i dekkhøyde uten å måtte bekymre deg for å installere løftefjærer å løse dekk-klaring problemer.

Stock dekkdimensjoner

Front lager dekk på en Kawasaki Bayou 220 er 21 inches høy og åtte inches bred. Bakre lager dekk er 22 inches høy og 10 inches bred. Erstatte disse dekkene med dekk av samme størrelse og ytelse egenskaper er anbefalt av Kawasaki. og påvirker ikke ATV ytelse.

"Plus-ett" dekkdimensjoner

Installere "pluss-ett" dekk betyr at du installerer et høyere dekk. I dette tilfellet vil den ekstra tommer ikke ha betydelig innvirkning på Bayou styrekarakteristikk. Selv om det ikke er anbefalt av produsenten, vil det ikke være noen klaring problemer med å bruke pluss-ett dekkdimensjoner.

Plus-To dekkdimensjoner

"Plus-to" dekkdimensjoner er to inches høyere enn aksje dekk. Disse dekkene kan kreve en bredere felgstørrelse, og kan påvirke ATV håndtering. På to inches høyere, vil Bayou 220 være mer utsatt for tipping når du svinger i høy hastighet. Når suspensjonen er fullstendig komprimert under ridning, kan dekkene også gni mot toppen av fendere.

Plus-Tre dekkdimensjoner

"Plus-tre" dekkdimensjoner vil heve Bayou 220 med tre inches. Dette vil kompromittere ATV suspensjon klaring. Bayou 220 svingradius vil også økes med flere føtter, på grunn av dekkene gnir mot rammen. Plus-tre dekkdimensjoner krever en litt bredere rim for installasjon.