Hva skjer når en overføring montere Breaks?

Økt Engine Driv Vibrasjon

Overføring monterer bidra til å stabilisere og understøtte hovedmotoren drivaksel, som er en forlengelse av motorens veivaksel som går gjennom transmisjonen og forbinder med den bakre aksel kjøretøyet. Drivakselen roterer i tandem med turtall og maskene med overføring tannhjul til å påvirke overføring drift. Når en overføring montere pauser, er stabilitet tapt i området støttes av den ødelagte mount. Dette tapet av stabilitet fører til økt motordriv vibrasjon og støy, noe som er ofte overført inn i personbil rommet, en tilstand som kan være ganske støyende ved høyere turtall.

overføring skjevt

I tillegg til å stabilisere et kjøretøy overføring, overføring monterer også bidra til å holde en overføring riktig justert i forhold til motoren og motorens drivaksel. Hele transmisjonshuset må være riktig justert for å tillate drivakselen å gå inn i transmisjons riktig og å knytte opp riktig med de indre overføring tannhjul og spindler. En ødelagt girkasse mount kan endre overføring innretting og forårsake en dårlig montering linken å eksistere mellom girkasse og drivaksel, og i alvorlige tilfeller, føre til skade på drivakselen og / eller overføring / driv kobling.

Overføring Bolig Damage

Kjøretøy sendinger er tunge mekaniske deler som krever betydelig støtte til riktig stabilisere seg. Overføring monterer skulder byrden av vekten av en overføring; de bidrar til å fordele sende vekten likt over hele lengden av overføringen. Når en overføring montere bryter, en stor del av overførings vekt blir ustabil, og i alvorlige tilfeller kan belastningen av det frittbærende overførings vekt føre til at deler av transmisjonshuset for å sprekke, brekke, eller bli skjev. Dersom flere transmisjons monterer brytes samtidig, alvorlig skade på transmisjonen, både til det ytre hus og de indre deler, kan forekomme.