Hva skjer hvis en CCTV kamera er usynkronisert?

Hva skjer hvis en CCTV kamera er usynkronisert?


Lukket krets TV (CCTV) kameraer er vanligvis brukes i overvåking på privat og kommersiell eiendom. Disse kameraene rekordforhåndsbestemte områder kontinuerlig med et tidsstempel på opptakene i tilfelle skade, tyveri eller annen kriminalitet i lokalene. Når CCTV kameraer faller ut av sync, kan det føre til at problemer oppstår hvis opptakene er grunnlag for sikkerhet.

Forsinkelse i fôr

En ut-av-sync kameraet kan føre til forsinkelser i live video feed. Denne forsinkelse forhindrer at sikkerhetspersonell fra å observere området i sanntid, forsinke en reaksjon i krisesituasjoner.

opptaksfeil

Når en CCTV kamera er ute av sync, kan det føre til registrering av området for å ta pause eller hoppe som kameraet prøver å gjenopprette tapte tid. Dette kan hindre ulovlige aktiviteter i lokalene blir nøyaktig registrert for rettshåndhevelse.

data Korrupsjon

En CCTV kamera opptak forhandlingene ut av sync kan føre til tape eller digitale opptak skal avvises i retten. Korrupsjon i kameraet opptak kan oppheve tidsangivelsen på opptaket eller foreslå opptaket eller kameraet ble tuklet med.