Hva Er Two GB data Plan Tethering?

Hva Er Two GB data Plan Tethering?


Data planer blir stadig vanligere siden flere og flere telefoner er data-ready og siden 3G-nettverk er tilgjengelig med alle store transportør. En 2GB data plan er en av mange muligheter du har med operatører å få tilgang til Internett ved hjelp av sine nettverk, og "tethering" er en ekstra data funksjon som gjør at den mobile enheten for å gi Internett-tilgang til andre enheter.

data planer

En dataløsning gjør telefonen eller nettbrettet til å få tilgang til Internett ved hjelp operatørens mobilnettverk. Innholdet som du kan få tilgang til alt avhenger av enhetens egenskaper: noen kan vise nettsteder, sjekke e-post, laste ned apps, synkronisere med sosiale nettverk og streame video-innhold, men andre er mye mer begrenset. Operatøren gir deg en oversikt over de dataene du tilgang til. Hvis du ser på en YouTube-video, for eksempel, kan du få tilgang til 5 eller 10 MB med data, og hvis du leser en kort e-post, kan du få tilgang til bare 10 eller 20KB av data. Om 1000 kB utgjør en MB, og om 1,000MB utgjør en GB. En 2GB plan gir deg tilgang til to fulle gigabyte med data for en flat rate: du må betale det samme for det hver måned hvis du bruker bare én MB eller hvis du bruker alle 2GBs. Ulike planer har ulike konsekvenser hvis du går over 2GB grense.

Tilknytning

Hvis du tjore en mobil enhet, du utvide sin tilgang til én eller flere enheter, for eksempel en bærbar eller en stasjonær datamaskin. "Deling" refererer vanligvis til å koble en enhet til Internett med en USB-kabel til data-aktivert telefon, men det inkluderer også trådløse tilkoblinger, som en Wi-Fi-hotspot. Mange tethering planer tillate deg å bruke Wi-Fi hotspots, men ikke hver telefon eller nettbrett selv har den evnen. En Wi-Fi-hotspot er et trådløst nettverk som genereres av den mobile enheten at andre enheter kan koble til og komme på nett, akkurat som de ville gjort med en ruter på en kaffebar eller i hjemmet.

advarsler

Du kan enkelt gå over 2GB grense hvis du får på nettet for mye, eller hvis du tilgang til visse typer data, spesielt videoer. Noen planer kan slutte å gi deg tilgang deg når du når grensen, men mange vil begynne å belaste deg for data du bruker over grensen, og de ekstra kostnadene kan legge opp svært raskt. Eventuelle data som en enhet bruker mens tjoret til telefonen eller nettbrettet teller mot planens data grensen, så vær forsiktig med hvor mye data du bruker da. De fleste mobil-leverandører lar deg spore databruken på nettet eller med apps på telefonen eller nettbrettet, så det kan være lurt å finne ut hva operatørens alternativene er for å se din databruk.

Data Plan Usage

Den mest åpenbare applikasjoner for data planer er selvfølgelig tilgang til nettsteder, e-post og apps til telefonen din, hvis den har disse funksjonene. Utover det, kan du selvfølgelig få en bærbar eller stasjonær datamaskin på nettet hvor som helst du har en 3G eller 4G signal. Du kan også bruke en hotspot for å tillate andre enheter på nettet som du ikke kan tenke på en gang, som en spillkonsoll. Bare husk at tethered enheter kan bruke data hele tiden, og kan raskt konsumere mye av eller hele din planens tilgjengelige data.