Hva er PC Board Relays?

Hva er PC Board Relays?


Et kretskort relé fungerer som en hard-kablet stafett. Forskjellen er at den fysiske konfigurasjonen av det trykte kretskortet relé elektriske forbindelser gjør at releene som skal monteres direkte på trykte kretskort. Produsenter gjør kretskort versjoner av både elektromekaniske og solid state-releer.

automatisert Assembly

Automatiserte komponent innsetting maskiner skapt markedet for trykte kretskort releer. Søknader om kretskort releer har høyhastighets veksling og logiske kretser hvor effektnivåer er lave. Disse inkluderer vanligvis telekommunikasjonssystemer, datamaskiner og satellitt elektronikk.

monterings~~POS=TRUNC Betraktninger

Eliminering av ledninger og maskinvare forsamlingen gjør kretskortet relé mindre kostbart å montere enn tradisjonelle stafetter. Automatiserte produksjonslinjer er ofte i stand til å håndtere installasjon og lodding av trykte kretskort reléer med eksisterende utstyr.

produksjonskostnader

Trykte kretskort releer ikke krever ekstra stikkontakter og monteringsutstyr siden de er en del av stafetten. Dette reduserer kostnadene for releet når sammenlignet med en tradisjonell anordning.