Hva er i esken Flip UltraHD?

The Flip Ultra-serien er en linje av digitale videokameraer produsert av Pure Digital Technologies. Serien omfatter to modeller av HD-videokameraer, 4GB og 8GB, som henviser til sin datalagringskapasitet. Men mens de to modellene bærer noen likhet i egenskaper og ser nesten identisk i sine eksteriør, vil du finne signifikante forskjeller i hva tilbehør og flere elementer kommer ut av sine bokser.

History of the Flip UltraHD Linje

The Flip UltraHD-serien er en serie med digitale videokameramodeller introdusert av Pure Digital Technologies i september 2007. Begge modellene har tilpass eksteriør og andre lignende funksjoner, for eksempel pop-out USB-kontakt som tillater brukere å overføre videofiler fra videokameraet til sine datamaskiner uten behov ekstra kabler. Siden introduksjonen på Amazon.com, har det vært den bestselgende serien med digitale videokameraer på Internett-forhandler.

UltraHD 4GB

The Flip UltraHD 4GB er et videokamera som lar deg ta opptil en hel time med HD-digital video. Boksen inneholder selve kameraet, samt to AA-batterier og bruksanvisning. Du kan også bruke oppladbare litium batter med Flip UltraHD 4GB, men Flip inkluderer ikke den med 4 GB versjon av UltraHD. Du må kjøpe det separat.

UltraHD 8GB

The Flip UltraHD 8GB har dobbelt filen lagringskapasitet på 4 GB-modellen, og lar brukerne ta opptil 2 timer med HD-video. Boksen inneholder kameraet, samt et oppladbart NiMH lithium batteripakke, som du kan lade ved å plugge den inn i en USB-port eller Flip video strømadapter, som Flip selger separat. Røren pakken er også kompatibel med 4GB modell. I tillegg inneholder Flip UltraHD 8GB boksen en myk beskyttende veske i sort stoff og polstring med en borrelåsåpning, en håndleddstropp som festes til kameraet og bruksanvisningen.

Tilbehør og nedlastinger

Hvis du mister din bruksanvisningen for din Flip UltraHD kamera, kan du laste det ned fra Flip nettstedet som et PDF-dokument på datamaskinen din. I tillegg tilbyr Flip et bredt utvalg av tilbehør til din Flip UltraHD kamera, inkludert ekstra batteripakker, kabler, spesielle linser, stabiliserende stativer og TV-kontakter og projektorer.