Hva er hensikten med et stempel ringer?

Et stempel ligger inne i en uthult område kalt en sylinder. Kronen på et stempel vender mot et lukket kompresjonskammeret hvor bensin antenning og tvinger stempelet nedover. En serie av spor ligger under kronen. Disse sporene inneholder stempelringene, som bidrar til en motor kjøre glatt.

Tetting Compression Chambers

De elastiske stempelringene tett inntil veggene i sylinderen. Når bensin antenning og den resulterende gass fyller kompresjonskammeret, stempelringene hindre gass fra å unnslippe inn i områder hvor det ikke vil bidra til den nedoverrettede skyvekraft på stempelet.

skraping Oil

De nedre stempelringene kalles olje-kontroll ringer eller skraperinger. Området mellom skjørtet og sylinderen blir fet som stempelet beveger seg oppover. Deretter skrape olje-kontroll ringer mesteparten av oljen av sylinderveggene når gassene tvinger sylinderen nedover, i henhold til "The Fundamentals of Motor Vehicle Technology." Dette hindrer oljen fra å komme inn i kompresjonskammeret, hvor det vil brenne og føre til at motoren avgir røyk.

Varmeoverføring

Den brennende bensin gjør kronen av stempelet veldig varmt. Stempelringene kjøle stempelhodet ved å lede varmen bort fra den til sylinderveggen. Sylinderveggen passerer varmen, inntil den forsvinner i luften utenfor.

Stabilisere Piston

De elastiske stempelringer ekspandere før de når veggene av sylinderen. Dette stabiliserer stempelet og holder det fra å banke mot sidene av sylinderen.