Hva er farene ved HHO?

Hva er farene ved HHO?


Knall, eller HHO, er et kjemisk dannet ved omsetning av en blanding av hydrogen, eller H, og oksygen, eller O2, i en 2 to1-forhold, i likhet med vann. HHO har vært brukt i sveising og skjæring ved høye temperaturer i mange år, men som i 2010, er det forslag om å bruke den som vanlig bil drivstoff. Selv om dette kan være mulig med den høyre forskning, har stoffet mange farer som kan oppveie fordelene.

Kompresjon og eksplosjon

Den mest åpenbare faren er at av en hydrogeneksplosjon. Bygg opp av HHO gass eller en generell økning i trykket i systemet kan skape en risiko for brann eller eksplosjon. Ifølge Computer nybegynner, er det dokumentert at HHO har forårsaket alvorlige eksplosjoner i det siste, for eksempel 1986 Shuttle Challenger-ulykken. Det er verdt å merke seg at hvis gassen ikke er under press, er det ansett som mindre farlig.

motorskader

Etter å ha for mager av en brennstoffblanding kan øke forbrenningstemperaturen, og skade motoren. Når tidlige tester ble utført, mange motorer faktisk blåste opp fordi drivstoffet innstillingen var for mager. Denne risikoen øker hvis du kjøper en billig imitasjon av en reell HHO bil konvertering kit. Billige imitasjoner er lett å få øye på fordi de er laget av lavere kvalitet deler, for eksempel billige PVC materialer og bruk av vannflasker i stedet for stålbeholdere. Disse trenger ikke stå opp godt til temperaturendringer og konstant risting av on-road bruk, noe som kan føre dem til å sprekke og brekke. Dessuten er de ofte vanskelige å installere, ikke lett å tilpasse fra bensin til diesel motorer og produsere mindre hydrogen for prisen, mens anerkjente produsenter tilby høy kvalitet, tilpasningsdyktige generatorer. En liter hydrogen pr minutt representerer en akseptabel ytelse.

Feil Electrical Wiring

Hvis en bil gass saver er feilkoblet, er det fare for brann og eksplosjon skapt av gnister eller fuktighet å komme inn på feil ledninger. Det er også en mulighet for at andre elektriske komponenter vil lide interferens fra generatoren, noe som kan skape fare under kjøring.

Brennbarhet

Det må bli husket at HHO er en brennbar gass, som gjør det flott for drivstoffeffektivitet forslag, men svært farlig.

Hydrogen bygge opp

En annen fare er nært knyttet til eksplosjon er risikoen for oppbygging av en meget brennbar hydrogengass. Flash avledere, eller enveis ventiler, minimere risikoen, men hvis de er feil installert eller ikke, blir hele systemet svært eksplosiv.

Ventilasjon

HHO kan føre til at motoren din til å mislykkes hvis for mye uønsket vanndamp kommer inn i systemet. Genuint farlig, HHO må ikke forveksles med den hoaxed, ufarlig molekyl dihydrogen karbonmonoksid som dette er faktisk et annet navn for vanlig vann. Dette ble rapportert av hoaxers å være giftig, som ikke er en spesiell fare forbundet med HHO.