Hva er en ISO-kontakt?

Hva er en ISO-kontakt?


International Organization for Standardization (ISO) kontaktene er svært vanlig i bilstereoer, bluetooth huber og etter-markedet CD (Compact Disc) spillere for biler. Disse kontaktene er en del av ledningsnettet og foreta en stereo, bluetooth hub eller enhet arbeid CD-spiller riktig. Ulike typer ISO-kontakter eksisterer, med forskjellige kontakter som brukes til forskjellige biler. Hver type lydenhet kan ha en bestemt kabling pakke som må kjøpes.

Hva gjør en ISO-kontakt Do?

En ISO-kontakten er pluggen som kobler en lydenhet til en bil. Den består av to side-by-side, åtte-pinners kontakter som styrer strømmen, fjern eventuelt bakken og alle høyttalerne i bilen. Uten denne komponenten, ville lydenheten ikke fungerer. Kontakten er ikke solgt med en lydenhet fordi ulike biler har forskjellige ledningsnett.

Hvor kan jeg kjøpe en ISO-kontakt?

Finne en ISO-kontakt er ikke vanskelig så lenge du vet merke og modell av bilen og lydenheten du ønsker å installere i bilen. Online og offline forhandlere bære ISO-kontakter. Et godt sted å starte er en elektronikkbutikk, selv om de fleste bilstereo butikker bære ISO-kontakt kits.

Hvor mye er ledningsnett?

Kostnaden for kabling av en etter-markedet lydenhet er omtrent $ 10 gjennom nettbutikker. Murstein og mørtel butikker selger dem for rundt $ 10 til $ 20. (Alle priser er for januar 2011.) Noen butikker tilbyr installasjonstjenester for et ekstra beløp. For mer avansert ledninger, kan du kjøpe ledningsnett for din bil rattet kontrollpanel for å muliggjøre en lyd enhetens alternativer som er i tillegg til volum og kanal. Disse pakkene koste opp til $ 50.

Hvordan installerer jeg en ISO-kontakt?

En lyd enhetens installasjonsanvisningene bør inkluderes med sine emballasje, og instruksjonene vil dekke ISO-kontakt installasjon. En ledningsnettet har sitt eget sett av retninger, inkludert en liste over nødvendige verktøy. Instruksjoner bør inneholde et diagram som viser hvordan du kan stille opp ledningene riktig. De fleste selskaper tilbyr en tjeneste linje for å ringe hvis du har spørsmål.