Hva er en Fuel Stabilizer?

Begrepet "drivstoffstabilisator" kan referere til mer enn én ting. En type er annonsert som en enhet som gir bileiere bedre gass kjørelengde; den andre er en drivstofftilsetning som hindrer korrosjon, ifølge Cartech automatisk deler.

drivstoff Device

Brenselet enheten er utformet for å bli installert i brensellinjen av kjøretøyet. Produsenter hevder disse produktene ikke bare redusere forbruket av drivstoff, men også skadelige eksosutslipp. Forskning gjort av Environmental Protection Agency har ikke sannsynliggjort slike krav.

Fuel Additive

Drivstoff stabilisator tilsetningsstoffer hindre belegg og clogging injektorer. Disse legitime drivstoff stabilisatorer er anbefalt for bileiere lagring bilene sine i flere måneder eller mer.

andre fakta

Bensin bryter ned. Hvis en bil eieren ikke ønsker å tømme gasstanken før du lagrer bilen, og legger en passende drivstoffstabilisator kan beskytte motoren. Gass fordamper også fra tanken. Selv om dette hindrer at fuktighet trenger inn i tanken, kan tyngre ingredienser i drivstoffet som er igjen gjør motoren startes vanskelig.