Hva er bilbarnestolen Krav i Texas?

Hva er bilbarnestolen Krav i Texas?


Texas Department of Public Safety skisserer retningslinjer for transport av barn trygt i et motorkjøretøy i sin Child passasjersikkerhet beste praksis. Disse kravene er basert på alder og vekt for barn. Foreldre og voksne må forstå og følge disse retningslinjene når du kjører med barn i Texas.

Barndom til 35 pund

Transport babyer i en bakovervendt bilstol eller bilbarnestol i baksetet på bilen. Delstaten Texas anbefaler å bruke denne første bilsetet til barnet vokser fra det.

Ett år og oppover

Når et barn i Texas vokser fra et bakovervendt bilsete, er en fremovervendt bilsete kreves. Barna kan ri i disse bilseter opp til 4 år, og Texas anbefaler å utvide denne grensen så lenge barnet får plass i setet.

Utover fire år gammel

Texas forskrifter krever booster seter for barn eldre enn 4 som er for kort for standard setebelter til å passe skikkelig.

Booster seter tillater barn å sitte i et kjøretøy med sin standard setebelter. Delstaten Texas krever videre at beltestol brukes med et sikkerhetsbelte som krysser skulder og fanget.

Åtte år og oppover

Mange barn nå de beltestol grensene for 4 fot 9 tommer eller 100 pounds etter alder 8. Hvis en 8-åringen har ikke nådd denne høyden eller vekt, hun må fortsette å sitte i en beltestol. Barnet passasjersikkerhet Best Practice Anbefalinger sier at: "Når barn vokser sin beltestol, kan de bruke den voksne sikkerhetsbelte hvis det passer dem riktig."

Til å passe skikkelig, må sikkerhetsbeltet passer over barnets skulder og lap som det ville en voksen. Sikkerhetsbeltet må ikke være for høy, da dette kan utgjøre en kvelningsfare under en ulykke.

Videre, i henhold til Infant Car Seats.com, ridning i forsetet er ikke anbefalt i Texas før etter barnet er 12 år gammel.

brudd

Ifølge Insurance Institute for Highway Safety, må barn yngre enn 8 år kortere enn 57 inches høy ri i et bilsete eller beltestol. Fra september 2010, er den fine $ 25 for denne overtredelsen.