Hva å gjøre på andre planeter i "Furdiburb"

Hva å gjøre på andre planeter i "Furdiburb"


En liten fremmede besøkende lander på jorden i "Furdiburb" Android app, og det er din jobb å mate og ta vare på den. Til syvende og sist, men det Furdiburb ønsker å gå tilbake til sin hjemplanet av Gliese 581 B, og det må passere flere planeter i solsystemet til å gjøre det. I "Furdiburb", vil du løse intrikate gåter, kunsthåndverk og reise gjennom verdensrommet med vedtatt fremmed.

Stjerne Sisters

Star Sisters statue og fontene er en skjerm til venstre for din Furdiburb hus. Bruke Star quest potion, gitt bort gratis på ugle shack i buldrende Woods, kan Furdiburb reise gjennom kosmos. Trykk din Furdiburb å åpne din beholdning og velg potion, og deretter dra den ned i vannet i fontenen. Dra Furdiburb i vannet for å lansere den i stjernene. The Star søken potion varer i bare noen få minutter, men du kan få et ubegrenset tilførsel fra boomy Woods.

stjerne~~POS=TRUNC quest

Når Furdiburb lanserer i verdensrommet, vippe din Android-enhet til venstre og høyre for å samle stjerner på din vei. Bytte disse stjerner for mat, potions og andre elementer i butikkene i spillet. Hver gang du trykker på en stjerne, du gående høyere i verdensrommet. Gå for lenge uten å komme i kontakt med en stjerne og din Furdiburb vil falle tilbake til Jorden. Du kan gjenta denne prosessen med å sende de Furdiburb ut i verdensrommet for så lenge potion varer.

planeter

Når du reiser videre gjennom verdensrommet, vil Furdiburb passere planetene i solsystemet. Disse planetene tjene som hvilepunkter eller veipunkter på fremmed reise. Selv om du ikke kan gå inn i planeter eller utføre noen aktiviteter der, kan du, ved hjelp av en trylledrikk, bruker planetene å forkorte reisen.

Stjerne quest Check Point

Den buldrende Woods ugle selger Star quest Check Point potion for 1000 stjerner. Bruk denne trylledrikk å gjenoppta romfart fra den siste planeten du landet på, i stedet for å begynne på nytt fra grunnen av. Når du passerer gjennom alle planetene i solsystemet, vil du finne et romskip, som er neste skritt i å få Furdiburb tilbake til sin hjemplanet.

Stjerne quest Deep Space

Uglen selger også en stjerne quest Deep Space potion, noe som gjør det mulig å omgå solsystemet helt og gjør til romskipet turen enklere og raskere. Dette potion har en uvanlig prislapp: det koster 98 ekorn. Tre planter vises utenfor Furdiburb hus, og hvis du drar en sky ned fra himmelen, det regner på anlegget, som deretter vokser elementer som frukt, ost, sushi og selv ekorn. Plantene vokser tilfeldige elementer, skjønt, så det vil ta ganske mye tid på å samle 98 ekorn.