Hva å gjøre etter å slette minnet på din iPod Touch?

Hva å gjøre etter å slette minnet på din iPod Touch?


Hvis du utfører en fullstendig reset på iPod Touch, vil alt minnet bli slettet fra enheten. De fleste data, men kan gjenopprettes så lenge du tidligere synkronisert med iTunes eller iCloud. Noe informasjon, som for eksempel ikke-iTunes-musikk som ikke lenger eksisterer på datamaskinen din, vil ikke kunne gjenfinnes.

Koble til iTunes

Hvis du tørker minnet på din iPhone, er første skritt for å gjenopprette data, er å koble enheten til iTunes. Du må koble til din iPod Touch til iTunes-programmet som det har blitt synkronisert tidligere for å få tilbake noen data, som musikk og video. Programmene kan utvinnes fra en hvilken som helst iTunes-programmet, så lenge du er den brukeren som er logget på programmet.

Sync

Programmene som du tidligere har installert på din iPod Touch enkelt kan legges ved å klikke på din iPod i kildelisten i iTunes, og gå til "Apps" -fanen. Klikk på haken ved siden av hvert program du vil ha på din iPod, og klikk deretter på "Sync". Musikk kan bli lagt tilbake til enheten ved manuelt å dra filer fra iTunes-biblioteket til iPod. En synkronisering starter når du slipper filene på iPod-symbolet i kildelisten.

icloud

Hvis din iPod Touch kjører iOS 5 eller nyere, og du hadde iCloud aktivert før minnet ble slettet, kan du gjenopprette data trådløst. Gå til "Innstillinger" -menyen på iPod og velg "iCloud" ved å trykke på det en gang. Når "iCloud" -menyen åpnes, veksle hver type data, for eksempel "Kontakter" eller "Notes" til "On" posisjon. ICloud vil gjenopprette data som eksisterte før hukommelsen ble tapt. Merk at dersom du ikke har iCloud aktivert for en bestemt type data før minnet ble tapt, kan det ikke gjenopprettes.

backup

ICloud "Backup" alternativet er en omfattende trådløs lagring service; funksjonen lagrer automatisk nesten alle aspekter av dine data når du manuelt starte en backup. Hvis du sletter minnet på din iPod Touch, logge på iCloud og slå på backup vil gjenopprette enhetsinnstillingene, all musikk og apps, organisering av programmene og iMessage-meldinger, blant annet informasjon. Kun 5 GB lagringsplass er tilgjengelig for gratis, men mer kan kjøpes. Som andre iCloud-alternativer, må backup har blitt aktivert før hukommelsestap å gjøre noe bra.