HP Smart M425 digitalkamera Feilsøking

HP Smart M425 digitalkamera Feilsøking


HP Photosmart M425 er et pek-og-skyt kamera utgitt i 2006. Det er en kompakt kamera som skyter på 5 mp og har et 3x optisk zoomobjektiv. Som følger med kameraet er programvare som gir rask knappen utskrift av bilder og deling av bilder fra kameraet. Kameraet har en 1,7 tommers skjerm for bildefremvisning. Dette kameraet er robust, men kan oppstå problemer med programvare eller maskinvare over tid.

Bruksanvisning

1 Kontroller USB-kabelen hvis kameraet ikke gjenkjennes på datamaskinen. Se etter utsatt wire eller noen ødelagte elementer. Endre kabelen for USB som er kjent for å fungere. Prøv forskjellige portene på datamaskinen og prøve andre enheter i datamaskinen portene for å sikre at de fungerer. Koble kameraet til en høyhastighets USB hub hvis datamaskinen har en.

2 Kontroller at datamaskinen programvare som kobler til kameraet når det plugges inn er oppdatert ved å kjøre programvareoppdatering i hjelp-delen av HP-programvaren.

3 Sjekk firmware på HP Smart M425 ved å holde nede på blitsknappen mens du slår på kameraet. Fastvaren bør være 1,44 eller 2,23. Sjekk firmware hvis du har problemer med fokus på Sunset-modus, hvis du får feilmeldinger, har kort batterilevetid, har problemer med å trekke inn linsen eller har problemer med store filoverføringer.

4 Kontroller at SD-kortet inn i kameraet er bra ved å bytte den ut for en ny. En defekt SD-kort vil føre til feilmeldinger når du tar bilder eller forsøker å overføre filer.