How to Program Philips Fjernakt

En Philips universal fjernkontroll kan jobbe med alle dine elektroniske enheter i hjemmet, uansett merke eller modell. Alt du trenger er produsentens koder for hver enhet du vil legge til fjernkontrollen.

Bruksanvisning

1 Slå på enheten som du ønsker å programmere til den eksterne Philips. Du kan gjøre dette manuelt eller med den originale fjernkontrollen som fulgte med enheten.

2 Finn produsentens koden for enheten du setter nå å jobbe med fjernkontrollen. Mest produsentens koder er inkludert i driftshåndboken som fulgte med fjernkontrollen fra Philips. Disse kodene er sortert etter merkenavn.

3 Hold nede enheten innspill knappen for den typen elektronisk utstyr du programmerer med fjernkontrollen. Gjør dette i ca fem sekunder, til lampen på toppen av den eksterne forblir på. Dette indikerer at setup-modus er aktivert.

4 Skriv produsentens koden for enheten du kobler til den eksterne inn talltastaturet på fjernkontrollen. Trykk med en om gangen, med minimal tid mellom hver av dem. Hvis lampen på fjernkontrollen går av, har du oppgitt en ugyldig kode. Hvis dette skjer, starter prosessen på og prøve en annen produsent kode. De fleste enheter har flere koder.

5 Trykk på "Power" knappen på Phillips fjernkontrollen og hold den inne. Hold knappen helt til enheten slås av. Når dette skjer, slipp strømknappen så raskt som mulig.

6 Slå enheten på igjen og teste ut alle funksjonene til Phillips fjernkontroll. For hver funksjon som ikke fungerer som det skal, trykker og holder du den bestemte knappen til enheten utfører ønsket operasjon. Når den gjør det, slipper du knappen raskt for å lagre fremgangen. Test alle knappene, og når de er alle fungerer, trykker du på riktig modus knappen for enheten to ganger for å avslutte.