How to Program Alarm klokker

How to Program Alarm klokker


Vekkerklokker er tilgjengelig i en rekke former og størrelser, og med varierende teknologier som brukes i deres design. De kan være enkle, grunnleggende tidtakere, eller inkludere funksjoner som en radio, CD-spiller eller MP3-spiller dock. Likevel, uansett hvor avansert den aktuelle modellen kan være, en av dens primære funksjonene gjør at du våkner opp på et bestemt tidspunkt. Prosessen med å programmere en vekkerklokke er i stor grad avhengig av type og utforming av det bestemte klokke, men de samme grunnleggende begreper vil være i bruk.

Bruksanvisning

Digital Alarm klokker

1 Plugg klokke inn i en nærliggende stikkontakt eller sett den nødvendige størrelse og antall batterier i batterirommet.

2 Still hovedkontrollen til "Time Set" eller trykk og hold "Time Set" -knappen, avhengig av hva din modell benytter. Still inn tiden ved hjelp av "Time" og "liten" knappene, eller "Forward" og "Tilbake" -knappene, avhengig av metoden klokken bruker. Se etter AM eller PM-indikator lys på skjermen når du stiller timen for å sikre riktig tid.

3 Still hovedkontrollen til "Alarm Set" eller trykk og hold "Alarm Set" knappen for å stille inn alarmen. Bruk samme metode du brukte til å stille klokken, inkludert AM eller PM indikator.

4 Still inn alarmtypen til en buzzer eller annen lyd (for eksempel radio) med det angitte bryteren hvis din klokke tilbyr dette alternativet, og angi volumet for alle ikke-summetonen også. Sett "Alarm På" bryteren til "On" eller "Auto", avhengig av hva som utløser alarmen for din klokke.

Analoge Alarm klokker

5 Sett den nødvendige størrelse og antall batterier i batterirommet.

6 Slå på "Clock Set" oppringt klokken for å angi gjeldende klokkeslett.

7 Snu "Alarm Set" oppringt klokken for å stille inn ønsket alarmtidspunktet. Med mange analoge klokker, vil det ikke være en AM eller PM betegnelse å stille, så må du huske på noen alarm vil gå av på den tiden for begge.

8 Snu "Alarm" bryteren til "On". Alarmen lyder på det angitte tidspunktet.

Hint

  • Rådfør deg med vekkerklokke instruksjonene i bruksanvisningen for eksakte bruksanvisningen for din modell.
  • Noen klokker som plugges i en stikkontakt vil også tilby et batteri backup; sette inn batterier for å dra nytte av dette alternativet hvis du velger.