Har iPhone Har du en SD-kortspor?

Har iPhone Har du en SD-kortspor?


Fra søknader til digital musikk, kombinerer Apple iPhone bekvemmeligheten av en lommedatamaskin og fasttelefon alt i én enhet. Telefonen, som er kjent som en smarttelefon, inneholder en LCD-berøringsskjerm, 4 gigabyte eller mer minne og innebygd trådløs internett og Bluetooth-teknologi. IPhone inneholder også en 30-pinners dock-tilkobling som lar deg overføre innhold fra datamaskinen til telefonen samt lade telefonen.

Secure kort

IPhone inneholder ikke et Securekortsporet. Du kan ikke overføre innhold til enheten ved hjelp av et SD-kort eller SD-kort adapter. IPhone inneholder kun en 30-pinners Dock-tilkobling som ikke er kompatibel med et SD-kort.

Overføre data Via Dock Connector

Du kan imidlertid overføre data til din iPhone via sin 30-pinners Dock-tilkoblingen. Plugg den 30-pinners kontakt inn i bunnen av din iPhone, og koble deretter Universal Serial Bus side av kontakten inn i en ledig USB-port på datamaskinen. Datamaskinen vil gjenkjenne iPhone og åpne iTunes for å overføre innhold til enheten.

Overføring av data via trådløs

Du kan også overføre data, ringetoner, filer og annet innhold, til din iPhone via enhetens trådløse (Wi-Fi) eller Bluetooth-tilkobling. Innholdet overføring Tiden varierer avhengig av Wi-Fi-hastigheten --- data plan eller Bluetooth styrke. Denne overføringen prosessen er helt trådløs og gjennomført uten bruk av datamaskin.

Tilbehør

IPhone leveres med 30-pins dock-kontakt kabel for overføring av data samt spesifikke instruksjoner om hvordan du kobler til kabelen. Wi-Fi og Bluetooth-teknologi er bygget inn i enheten, og krever ikke noe ekstra utstyr.