Gratis TV reparasjon tips

Gratis TV reparasjon tips


En dårlig TV kan være en kilde til irritasjon, forårsaker du å gå glipp av favorittprogrammene eller tåle en uklar skjerm. Du kan gjøre noen grunnleggende reparasjonsarbeid selv, men bare hvis problemet er en generell en som påvirker en rekke TV. Mer komplekse reparasjoner bør bare gjøres av fagfolk. Problemer som er spesifikke for din type fjernsyn (LCD, plasma eller CRT) eller merket også er sannsynlig å kreve oppmerksomheten til en spesialist.

Cable Repair tips

Kablene som kobler TV-en til antennen levert av kabel-TV-leverandør er kjent som koaksialkabler. Coaxical kabler er vanligvis laget av kobber og har en lang ledning, med en sirkulær metall spiss som skruer på baksiden av TV-en. Dårlig bilde eller lydkvaliteten er vanligvis forårsaket av et problem med koaksialkabel. Disse kan typisk være repared ved å vri kabelen tips til bildekvalitet avkastning. I noen tilfeller kan metallet montering slutte å fungere, og må byttes ut. Hvis beslaget er ikke problemet, kan det hende du må kjøpe en ny kabel. Hvis en ny kabel unnlater å avhjelpe problemet, kan beslaget på TV selv må erstatte eller reparere. Dette bør kun utføres av en kvalifisert reparatør.

Magnetisering reparasjon tips

Hvis du får et dårlig bilde på hver kanal og tilkoblingene er ikke på feil, kan TV-ens magnetizing funksjon være problemet. De fleste settene har en innebygd de-magnetfunksjon som sikrer sett er fri for magnetisk interferens når den er slått på. Fjern eventuelle enheter, for eksempel stereohøyttalere eller motorer som kan magnetisk samhandle TVen. Hvis dette ikke hjelper, kan demagnetizing funksjon i TV være feil. Ifølge Yext TV Repair nettsted, kan du demagnetize apparatet ved å kjøpe en avmagnetisering coil. Disse er tilgjengelige fra de fleste elektronikkbutikker. Flytt spolen i små sirkler på rundt tre inches bort fra skjermen. Prosessen skal produsere et varierende mønster som ligner et mørkt regnbue. Hold deg i bevegelse spolen i bredere kretser før det har gått over hele skjermen. TV-apparatet skal nå være demagnetized.

Antenner reparasjon tips

En lav bildekvalitet på TV kan være forårsaket av problemer med antennen. Dette er et problem mer vanlig i eldre CRT-modeller, som plasma- og LCD-apparater ikke krever ekstern antenne. Erstatnings antenner kan vanligvis kjøpes fra elektriske butikker, avhengig av alder og populariteten til din modell. Bruk en liten skrutrekker til å ta ut skruene som Fest antennen til TV. Fest den nye antennen ved å skru inn i TV. Kontroller at antennen er stiv nok til å unngå å falle av, men også løs nok til å tillate noen bevegelse.