Grand Prix Tach Instruksjoner

Som med de fleste biler, kommer Pontiac Grand Prix utstyrt med en turteller som er en enhet som gjør det mulig å måle hvor fort du akselererer. Turtelleren ligger på venstre side av Grand Prix instrument cluster, ved siden av speedometer og over kilometertelleren. Som du akselerere bilen din, vil du legge merke til at nålen på turtelleren vil bevege seg også. Dette tillater deg å få en nøyaktig avlesning av bilens akselerasjon.

Bruksanvisning

1 Sett nøklene i tenningen av Grand Prix og slå på motoren.

2 Ta tak i shifter med hånden og endre Grand Prix i "D" gear.

3 Trykk lett på gasspedalen for å akselerere bilen.

4 Les turtelleren er nål for å se motorens omdreininger per minutt (rpm). Når du trykker ned ytterligere på gasspedalen, vil akselerasjonen på bilen din øke og du kan måle akselerasjonen hastighet på turtelleren. Turtelleren leses i tusen omdreininger per minutt. Derfor, hvis nålen peker til "2", din Grand Prix motor opererer på 2000 rpm.

Hint

  • Når tomgang, bør turtelleren på Grand Prix vise mellom 500 og 700 rpm.
  • La aldri bilens akselerasjon å bo i høy rpm røde området på turtelleren for lenge eller du setter bilen i fare for overoppheting. Dette er referert til som "rød foring". Gjør du det for en lengre periode legger også til Grand Prix motor under mye stress og kan potensielt skade motoren.