God Bird Lens for et Canon Digital Rebel

God Bird Lens for et Canon Digital Rebel


Ved å fokusere på dyrelivet blir en favoritt tidsfordriv, ikke stole på dine daglige linser for å fange minnene. Fotografering fluer i ett av Canons Digital Rebel serie kameraer koblet sammen med en telelinse vil skape close-up, skarpe bilder av dine fjærkledde venner. Enten du velger en Canon-objektiv, eller en Canon-kompatible objektiver laget av en uavhengig produsent, se etter viktige telelinse funksjoner.

Lens Lengde og kompatibilitet

For å fange små bevegelser og vaner av fugler, velger en telelinse som lar deg få visuelt nær fuglen uten fysisk å forstyrre omgivelsene. To typer teleobjektiver passer på en Digital Rebel: fast brennvidde og zoom. Selv om faste objektivene de skarpeste bildene, zoomobjektiver gir fleksibilitet i sammensetning.

Velg et Canon-fatning med minimum brennvidde på 70mm for å fange nærliggende fugler. Zoomer med varierer fra 70 til 200 mm eller 100 til 300mm fungerer godt når du tar fuglene på avstand. Teleobjektiver med lengre brennvidde er fysisk lengre og vanskeligere å manøvrere. Som dine ferdigheter og fotografering øker budsjettet, tillate deg selv å ta på seg mer tungvint utstyr hvis ønskelig.

Canon Digital Rebel utvalg av kameraer kan godta noen av produsentens serien objektiver EF-S. Hvis du velger en Canon-fatning laget av en uavhengig produsent, velge et objektiv med autofokus evner og en gjenget skrue mount. Bajonettfestet-objektiver vil ikke fungere på en Digital Rebel.

maksimal Aperture

Hver telelinse har en maksimal blenderåpning rating. Canon gjør teleobjektiver som kan åpne til maksimalt 2.0F eller 2.8f blenderåpning. Jo bredere blenderringen åpnes, mykere og mer uskarp bakgrunn blir. Dette gjør at fuglen skiller seg ut mot en ikke-forstyrrende bakgrunns av glatt farge, ikke tekstur.

Selv om du ikke trenger å bruke linsen på det bredeste innstillingen, har muligheten til å viske ut bakgrunner gir deg mer kreativ kontroll. Still inn eksponeringsmodus på Digital Rebel til Av, eller blenderprioritet, for å velge blenderåpning manuelt.

stabilisering Feature

Noen Canon objektivene har bildestabilisator teknologi. Når en Canon-brand objektivet festes til en Digital Rebel, denne funksjonen fungerer som sjokk på en bil. Interne elementer av linse bidra til å redusere og vaklende eller risting bevegelser forårsaket av en ustø grep, eller når du står på en ujevn overflate. En Canon-objektiv med IS teknologi vil dra fugl fotografer dokumenterer vannfugler fra en båt.

monterings~~POS=TRUNC alternativer

Fotografering fugler krever tålmodighet. Mens du venter på en mor for å gå tilbake til reiret for å mate ungene sine, holde seg komfortabel ved å montere kameralinsen til en monopod. Teleobjektiver med valgfrie monteringsringer klemmes rundt objektivet kan feste til en en-leg støttende monopod og ta vekten av lang linse av dine håndledd og armer. Canons ulike 70 til 200mm objektiver - og de med lengre brennvidder som en fast 300mm objektiv - inkluderer monteringsringer som standardtilbehør.