Funksjoner av Toyota Matrix

Funksjoner av Toyota Matrix


I 2002 Toyota introdusert athe kompakt kombikupé Matrix til sitt kjøretøy linje. Ansett som en sportslig versjon av Toyotas Corolla, er Matrix produsert i Canada for distribusjon i USA, Canada og Mexico. Toyota har lagt små endringer i bilens eksteriør i 2005, og helt nytt design i 2007, og legger til flere alternativer og endre det generelle utseendet. Selskapet produserer også to generasjoner av Matrix, den nyeste i 2009, og modeller fra begge generasjoner tilbyr lignende muligheter og funksjoner.

Base Model

Toyota tilbyr standard interiør og eksteriør funksjoner for sin Matrix basismodellen. Den har en 1,8-liters firesylindret motor med 132 hestekrefter. Stoff seter er standard, men en skinn oppgradering alternativet er tilgjengelig. En CD-spiller med MP3-avspilling og fire høyttalere legge til bilens grunn stereoanlegg. Dessuten omfatter grunnmodellen fire-veis justerbare forseter, nedfellbar baksete og en bakrute defogger med en tidtaker.

S Model

S-modellen har lignende egenskaper til grunnmodellen, med unntak av noen funksjoner, som for eksempel integrerte tåkelysene og bakrutevisker. Motoren er en 2,4 liter og hestekrefter øker fra 132 til 158. passasjersetet kan legges flatt og midtkonsollen har en oppbevaringsboks plan i motsetning til den grunnleggende oppbevaringsboks inkludert innsiden av basismodellen. Stereoanlegget er i utgangspunktet den samme som den rimeligere basismodellen, med unntak av seks høyttalere i stedet for fire.

XRS Model

Den XRS Matrix tilbyr de fleste funksjonene i alle tre modeller, og er den dyreste. I likhet med S-modellen, er motoren en 2,4 liter med 158 hestekrefter, men andre tillegg til utvendig og innvendig skille den fra alle andre modeller. Foran og bak spoilere, sammen med en luke montert takspoiler, oppgradere utvendig. Dessuten kommer den med 18-tommers lettmetallfelger, større enn de på basen og S-modellene. En skinntrukket ratt med lydkontroller og mer elegant, sportslig ser setene er interiør oppgraderinger.

Universal funksjoner

Alle tre Matrix-modeller har universelle sikkerhetsfunksjoner inkludert anti-bremser foran og bak kollisjonsputer og foran fører- og passasjersiden hodestøtter. Toyota inkludert Vehicle Stability Control på alle modeller, et system som reduserer motorkraft og gjelder press hjulene når den oppdager trafikanter problemer, og dermed redusere trekkraft tap og hindre hjulene sklir. Også alle Matrix-modellene har oppvarmede sidespeil, cruise control, elektriske vinduer og låser og et system som overvåker dekktrykket.