Ford F150 Odometer Problemer

Ford F150 Odometer Problemer


Ford F-150 er den bestselgende pickup lastebil linje i verden, så vel som staude mest solgte personbil i USA. Robust, allsidig og pålitelig, F-150 er en del av Fords F-serie linje av full størrelse lastebiler bygget kontinuerlig siden 1948.

Kvalitetsnivåer for Ford F-150 er fortsatt veldig bra, men det er noen problemer som har en tendens til å dukke opp i noen lastebiler, inkludert kilometerteller problemer, som er særegen for modeller dateres tilbake til slutten av 1990-tallet. La oss utforske dette problemet og hva du kan gjøre for å håndtere problemet.

berørte Trucks

Ford F-150 eiere av tiende, ellevte og tolvte generasjon lastebiler med en elektronisk (digital) kilometertellerdisplayet har rapportert problemer med sine odometers. Disse lastebilene har 1997-modellen år for å presentere årsmodell lastebiler, og inkluderer noen modeller som selges som F-250, F-350 og Super Duty.

Kilometerteller Problemer

Noen av problemene med den digitale kilometertelleren rapportert av F-150 eiere inkluderer intermitterende eller uberegnelig tjeneste eller direkte feil. Sifre vil noen ganger forsvinne, fade, eller blinke av og på, med tilstanden blir gradvis verre over tid. Til slutt, mange eiere oppleve fullstendig kilometerteller fiasko hvis problemet ikke er snart adressert.

Ford Garanti

For Ford eiere som lastebiler er fortsatt under garanti, er dekning tilgjengelig gjennom Ford Motor Company. Sjekk garantien avtale om å se om din lastebil er fortsatt dekket. Hvis ikke, kan det hende du må løse problemet selv, eller ta din lastebil til en mekaniker. Vurdere å begjære en Ford regional representant dersom du mener at problemet skal være dekket av Ford; forhandleren har som kontaktinformasjon.

Virkningen

Selv om du kan tenkes å kjøre Ford F-150 uten å reparere kilometertelleren, vil du finne at sporing oljeskift og andre vedlikeholdsintervaller kan bli veldig tungvint. Du vil ikke være i stand til å bekrefte garantidekningen basert på kjørelengde og, når den tid kommer til å selge bilen din, må en ødelagt kilometerteller festes for å overføre tittelen til den nye eieren.

Løsningen

I noen tilfeller må du kanskje bytte hele instrumentpanelet ved å bestille en ny del, eller du kan velge å ta sjansen med en brukt klynge. Vurder å kjøpe en periodisk digital kilometerteller reparere manuell fra en ettermarkedet leverandør for steg-for-steg instruksjoner om hvordan du kan lykkes med å erstatte din Ford F-150 kilometertelleren.