Florida Driver Skoler

Florida Driver Skoler


Florida krever at alle nye og førstegangs drivere for å passere Traffic Law and Substance Abuse Utdanning (TLSAE) kurs, også referert til som Drug Alcohol Trafikk Awareness (DATA). Disse kursene lærer nye drivere viktigheten av trygg og nøktern kjøring i tillegg til å forberede dem til å ta sin elev tillatelse test. Å vite hvilken skole å sende tenåringer til å bidra til å gjøre prosessen med å søke om førstegangstillatelse raskere og enklere.

Jeg kjøre trygt

Jeg kjøre trygt er en kjøreskole nettside rettet mot tenåringer. Nettstedet er state-godkjent og tilbyr en nettbasert utdanning alternativ til tenåringer i alderen 15 og oppover som ønsker å få sine lisenser. Hele kurset er fire timer lang, og studenten kan ta pause eller stoppe det når som helst. Kurset oppfyller Floridas krav til kjøreopplæring. Per januar 2011 Trygg er kostnaden for å melde deg på jeg Drive $ 24,95 med en 50-spørsmålet praksis eksamen modellert etter Florida lærendes tillatelse test også kommer med kjøp av kurset.

Drivers Ed

Sjåførens Ed tilbyr gratis kjøreskole til alle Florida studenter i alderen 14 til 18 år Sjåførens Ed krever at alle brukere skal registrere en konto med Florida Virtual School for å ta kurset. Kurset er fire timer lang med en avsluttende eksamen på slutten. Ved bestått eksamen vil studentene få et sertifikat godkjent av Florida Department of Motor Vehicles som fraskriver TLSAE kravet.

Videregående Driver

High School Driver er et statlig godkjent online kjøreskole som tilbyr ubegrenset retakes av den nødvendige TLSAE test. Videregående Driver tilbyr testspørsmål, praksis tester og tilgang til en tidligere DMV sensor til avhør om Florida lærendes tillatelse test. Per januar 2011 var kostnaden for innmelding i kurset er $ 29,95. I tillegg kan studentene velge å ha sin TLSAE sertifikat sendt til dem på en ekstra kostnad på $ 9,95.

Florida TLSAE

Florida TLSAE er en online kjøreskole rettet spesielt mot førstegangs drivere. Den statlige-godkjente nettside ryggen sine online klasser med 24/7 telefon og online support. Klassene blir undervist ved hjelp av animasjoner med tekst som er designet for å være lett å lese. Per januar 2011 er kostnaden er $ 19,95 med en full refusjon tilbud til studenter som ikke har tatt eksamen og ikke har blitt registrert i løpet lengre enn 30 dager.