Fjerne Fog Fra Car Windows

Fjerne Fog Fra Car Windows


Som været forandrer seg fra sommer til høst og fra høst til vinter, er det vanlig å oppleve tåke. Når luften utenfor en bil er kjøligere eller varmere enn luften inne, det fører til fuktighet for å bygge opp og produsere tåke på vinduene. Under kalde vintertemperaturer, er alt det tar noen få folk ler i baksetet for å gjøre tåke på vinduene. Her er noen forslag for å fjerne den.

Bruksanvisning

1 Lag en løsning som du kan spraye på bilen for å hindre tåke. Bruk en del eddik og tre deler vann og legg den i en sprayflaske. Spray den på bilens vinduer (innvendig og utvendig) for å hindre oppbygging av is om vinteren. Når isen bygger seg opp og bilen er varm, kan det føre til tåke.

2 Slå på air condition i stedet for varmeapparatet. Varmeapparatet dispergerer ganske enkelt vanndampen fra den tåke, men den kaldere luft tørker den og hindrer den fra å bli dårligere.

3 Tørk av innsiden av vinduene med en bomull håndkle for å kvitte seg med tåke hvis klimaanlegget ikke fungerer. Dette er en rask og midlertidig fiks. Det er ikke den beste løsningen, fordi vinduene blir stripete, noe som gjør det potensielt vanskelig å se veien.

4 Fyll opp frostvæske regelmessig slik at du har noe å spraye på din vinduer når tåke reduserer synligheten. Bruk også din tineknappen (hvis du har en) så eventuelle gjenværende isen smelter ut av glasset.

5 Tjenesten bilen og har mekaniker sjekke varmeren kjernen. Når den varme kjernen pauser, betyr det ikke dumpe vann, noe som kan føre til at vanndamp til å bygge opp og produsere tåke. Hvis du opplever tåke mer enn vanlig, kan dette være grunnen.

Hint

  • La bilen stå noen minutter med air condition på slik at du kan se gjennom vinduene.
  • Ikke kjør mens det er tåke på windowsl det reduserer synligheten og øker sjansene for å få i en ulykke.