Fisheye Lens Instruksjoner

Fisheye Lens Instruksjoner


Fisheye linser kan være en morsom måte å forbedre din fotografering opplevelse. De kan legge til en surrealistisk, vridd utseende til bildene dine og kan være morsomt for amatørfotografer og legge til en ny kreativ dimensjon for profesjonelle fotografer. Det er mange forskjellige objektiver å velge mellom; men det kan være kostbart å kjøpe en god fisheye-objektiv. Ved å følge noen enkle trinn, vil du føle deg trygg å kjøpe og bruke din fisheye-objektiv.

Bruksanvisning

Fisheye Lens Instruksjoner

1 Velg fisheye-objektiv. Det er mange forskjellige fisheye objektiver på markedet, så det er verdt å ta deg tid til å finne objektivet som er riktig for deg. Grunnleggende fisheye filtre som skrue på enden av kameralinsen kan bli funnet for rundt $ 50; Men disse vil vanligvis la en svart sirkel av litt plass rundt sentrert fisheye image. For en anstendig fisheye-objektiv vil du måtte bruke rundt $ 600, men kvaliteten på bildet er langt bedre enn i en fisheye filter. Når du kjøper objektivet, sjekk at den er kompatibel med kameramerke.

2 Velg ditt emne. Bestem hva du ønsker å skyte med fisheye-objektiv. Objektivet vil fungere godt med nærbilder portretter som det er et vidvinkelobjektiv og gir en større effekt fra kloss hold. Du kan velge å bruke den for et landskap bilde; Men mens du fortsatt kan oppnå en anstendig effekt, for å få en større effekt du må skyte fra mer ekstreme vinkler, fra høyere opp med å skyte ned eller fra lave ned å se opp.

3 Sett på objektivet til kameraet. Mens du holder objektivet i den ene hånden og kameraet i den andre, stille opp indikatorene, vanligvis i form av en rød prikk på de fleste kameraer, og vri sammen med klokken til den låses.

4 Endre kamerainnstillingene. For å få det beste resultatet fra fisheye-objektiv, bør du justere hjulet på kameraet til blenderprioritet eller "Av" -symbolet og sett blenderen til F5.6. Åpningen prioritet modus vil gjøre kameraet fremstille en balansert bilde ved å måle mengden av lys som kommer inn i linsen.

5 Bruk søkeren. Stille opp motivet ved hjelp av søkeren. Dette vil gi deg en god ide om hva det endelige bildet vil se ut. Ta deg tid til å posisjonere emnet mot midten av rammen som de ytre kantene av bildet vil bli mest forvrengt.

6 Kom nærmere motivet. Fisheye-objektiver som er mest effektive fra kloss hold. det er derfor de er best egnet til portrettbilder. Jo nærmere du kommer, og jo mer ekstrem vinkel du bruker, jo større effekt du vil produsere.

7 Ta bildet. Ha det gøy å ta bilder, og ser for høye nivåer av forvrengning for å gjøre det klart at du har brukt en fisheye linse eller lage en subtil forvrengning arbeidet til din fordel.