Feilsøking TV Bilde problemer

Feilsøking TV Bilde problemer


De fleste TV produseres i dag har HD-systemer med de mest avanserte cutting-edge teknologi. Disse TV-er gir høy bildekvalitet og underholdning. Men kan noen ganger også den nye HDTV får problemer. Fikse dem kan virke skremmende, spesielt hvis du ikke vet mye om TV-en. Å vite litt om TV-bildet problemer og deres årsaker kan hjelpe deg med å feilsøke løsningen.

digitale Mygg

Skyer av digitale mygg noen ganger omgi rask bevegelse på skjermen. Denne felles bilde defekter kan oppstå på grunn av den digitale signalkomprimering. I dette tilfellet er problemet med kringkasteren fremfor TV-en. Digitale mygg vil trolig redusere sterkt som komprimeringsteknologier forbedre. Men det er en fix tilgjengelig nå hvis du er klar til å bruke litt ekstra penger. Legge til en påhengs digital støy prosessor kan løse dette problemet. Algolith Mosquito HDMI er en av de vanligste prosessorer.

Unaturlige farger og hudtoner

Unaturlige hudfarger og andre farger kan presentere et annet problem selv i en ny HDTV. Dette er på grunn av TV-bildeinnstillingene, som er optimalisert for et utstillingslokale miljø. Løs dette ved å endre bildemodus til naturlig i bildemenyen. For mer presisjon, prøv manuelt sette farge, kontrast og lysstyrke alternativer i bildemenyen.

hvite Outlines

Hvit skisserer rundt objekter og mennesker generelt synes enten hvis TV skarphet er satt til svært høy, eller hvis TVen din bruker noen kant-forsterkning produksjonsteknologi. Gå til bildemenyen og justere skarpheten til den hvite omriss forsvinner. Hvis kantforsterkning er aktivert, kan du prøve å deaktivere den ved hjelp av servicemenyen.

Bilde Breaks i piksler

Bildet kan bryte seg inn i piksler på grunn av det digitale videosignalet slippe. Signalet slippe kan oppstå på grunn av enten problemer i kabelen eller svake signaler. Hvis problemet er svake signaler ved å bruke en forsterker for å forsterke signalet. En kabel tekniker kan hjelpe deg å installere en innebygd forsterker eller en pre-forsterker. Dette vil øke signalstyrken og fikse pixel problem.

Crawling Moss og hakkete video

Til tider "kryp mose" kan dukke opp i mørke områder av TV-bildet. Dette problemet, som kalles dynamisk falske konturer, forekommer oftest hos eldre plasma og LCD-TV. De fleste produsenter i dag har utbedret situasjonen. Hvis du kjører inn i dette problemet, kan endre TV være den eneste løsningen.

Til tider videoen kan bli hakkete. Når dette skjer, sjekk om signalet er sterkt nok. Hvis signalet er sterkt problemet er med kabeloperatøren. Hvis signalstyrken er svak, prøve å øke signalstyrken ved hjelp av en forsterker.