Du kan forstørre bilder fra et Polaroid Instant kamera?

Polaroid instant film kameraer er praktiske, men bildene de produserer er liten. Som Polaroid bruker instant film, som også betyr at du bare får en positiv print hver gang du tar et bilde. Prøver å lage en kopi eller en utvidelse med en liten Polaroid er nesten umulig, fordi Polaroids ikke har negativer, men flere metoder og en spesiell type film tillate deg å komme rundt denne begrensningen.

Film Photograph forstørrelser

Tradisjonell - som betyr filmbasert - fotografiske forstørrelser fungerer ved å gjøre flere positive fra én original negativ. Denne negative positive prosessen gjør det enkelt å lage så mange utskrifter som ønsket i flere størrelser, med den største trykkstørrelsen avhengig av formatet på filmen. Filmen er satt inn i en forstørrer, som er det instrument som bruker lys for å projisere det negative bildet på fotopapir. Den enlarger beveger seg opp og ned for å endre størrelsen på bildet. Som de fleste av Polaroid film ikke bruker et negativ, er det ikke mulig å foreta tradisjonelle forstørrelser.

Type 55

Polaroid Type 55 er en spesiell type instant film som inkluderer en negativ og en print, vanligvis i 4x5 eller 8x10 format film. Type 55 bruker en peel-apart system, med en halv inneholder Polaroid print og den andre halvparten som inneholder negative. Hvis du tilfeldigvis være å bruke Polaroid type 55 film, kan du lage en fotografisk utvidelse fra det negative. Det er viktig å merke seg at type 55 negativer har en kortere arkiv levetid sammenlignet med tradisjonelle fotografiske film.

skanning

En enkel måte å forstørre et Polaroid bilde er å bruke en skanner. Skanning av bilder med høy oppløsning gjør at du kan skrive ut en kopi som er større enn den opprinnelige. Det endelige resultatet størrelse avhenger av kvaliteten på skanneren du bruker, og den maksimale DPI, sammen med maksimal papirstørrelse for skriveren. Et annet alternativ for å forstørre gjennom skanning er å ta et bilde til en profesjonell lab for å ha det skannes og skrives ut.

Kopier Slides

Hvis du ikke har tilgang til en skanner, kan du også lage forstørrelser fra et Polaroid ved å lage en kopi lysbilde. Tradisjonelt kopiere lysbilder refererer til å bruke lysbildefilm til å ta et bilde av en utskrift, og da forstørrelser kan gjøres fra raset. Selv om denne metoden fortsatt fungerer veldig bra kan du også bruke et digitalt kamera til å lage en kopi lysbilde av Polaroid. Sett Polaroid på et helt flatt underlag, for eksempel på gulvet eller tapet på veggen, og sørg for at lyset er trykket alle fire hjørner av utskrifts jevnt. Hvis du ikke har tilgang til en flash, sollys midt på dagen fungerer godt. Få så nær Polaroid som mulig med det digitale kameraet og ta et bilde.