DIY: Ring Flash Beauty Lys

En ringblitz er en bærebjelke i glamour fotografer. I hovedsak er det et sirkelformet blits som går rundt kameralinsen. Det gir en særegen, profesjonell, halo-stil utseende til bildet. Dessverre, profesjonell ring blinker koste flere hundre dollar, så gjør-det-selv-fotografer er alltid på utkikk etter en måte å få den ringblitz effekt, uten at ringblitz pris.

Fake It med Reflekser

En billig men genial måte å få ringblitz belysning ikke engang bruke en ringblitz. Skjær en reflektor i en elliptisk form, ca 2 fot bred og 1 1/2 fot høy, med et hull i midten for kameralinsen til å skyte gjennom. Angle denne reflektoren å sprette lyset fra en off-blits på emnet.

Tin Foil og Duct Tape

Den enkleste måten å få en ring flash effekt er å reflektere lyset fra en vanlig flash ut i en sirkulær reflektor, mens skyting gjennom bunnen av reflektoren. Målet er å kanalisere lys fra motivet og inn i ringen. Dette kan være så enkelt som å kutte hull i bunnen av en engangs kalkun langpanne og sprette lyset fra blitsen av folien. Mange gjør-det-selv-fotografer eksperimentere med forskjellige billige materialer for å få denne effekten. Resultatene er generelt effektive, men mindre enn profesjonell utseende.

konsentriske Retter

Noen gjør-det-selv-fotografer foretrekker noe litt kraftigere enn papp og isopor knapt holdt sammen med duct tape. Bruk et par skålformede gjenstander knyttet sammen for å bygge den ringblitz. Skjær hull i bunnen av rettene for kameralinsen til å skyte gjennom. Monter en indre rett i bunnen av større fatet, og dekke hele innsiden området mellom de to med aluminiumsfolie. Åpne et tomrom i folie og utenfor bollen for lyset fra blitsen for å delta.

Bruk Lights stedet for Flash

Siden lyset er den kritiske faktoren og ikke flash av lys, er det fullt mulig å imitere den ringblitz effekt ved å montere en ring av vanlige lyspære stikkontakter på en sirkulær ramme. Se for utsatte elektriske koblinger og være forsiktig for ikke å blinde motivene dine.