Dish Vip722 Tekniske spesifikasjoner

Dish Vip722 Tekniske spesifikasjoner


ViP722 HD Duo DVR Dish Network er en HD-satellittmottaker med digital video recorder evne. Mottakeren har mange funksjoner, men spesifikasjonene som er knyttet til de enkelte tunere, sin HD-bilde-mulighet og dens DVR funksjoner er viktigst for sin skillet fra andre satellittmottakere.

HD Dual tuner

Den ViP722 dual-tuner oppsettet lar deg se på programmering på to TVer uavhengig. Den første TV vil være i stand til å vise HD-kvalitet programmering. Den andre TV vil bare være i stand til å vise standard definisjon. Den bakpanel ViP722 gir bare en standard koaksialkabel tilkobling for andre TV. Grunnen til dette er først og fremst at HDMI og komponent kabler (kablene er i stand til å bære HD-signal) er upålitelig på lange lengder.

DVR Spesifikasjoner

Den ViP722 DVR lar deg ta opp ett program mens du ser på et live show på samme tid. Harddisken kan inneholde opp til 200 timer med standard-definisjon programmering eller opptil 30 timer med HD-programmering. Med DVR-funksjonen, kan du også ta en pause og spole tilbake live TV, samt replay øyeblikk i slow motion - nyttig for sportsbegivenheter.

Høy oppløsning

Det finnes to typer HD-oppløsning og tre grader av kvalitet. Interlaced (for eksempel 1080i), betyr at linjene i pikslene blir satt på skjermen i kronologisk rekkefølge. Progressive (for eksempel 720p), betyr at linjers oppløsning projiseres på skjermen i et enkelt løp. Progressive-scan TV vanligvis har en glattere, klarere bilde. Den ViP722 mottakeren kan støtte 480i, 480p, 720p og 1080i på TV1 sted.