Den største Skjermer på en Talking GPS

Den største Skjermer på en Talking GPS


En bærbar GPS gir sikkerhet for alltid å vite hvor du går, samt bekvemmeligheten av å være i stand til å fjerne GPS når du leie eller lånt bil. En GPS med stor skjerm er lettere å se, og er tryggere i tillegg; hvis du ikke er myser og sliter med å se på skjermen, vil du bedre i stand til å bare blikk på enheten, og deretter raskt tilbake din oppmerksomhet til veien videre. En stor skjermet GPS er også ideell for bobiler og full størrelse varebiler, der frontruten er lenger vekk fra føreren. Alle skjerm målingene er tatt på diagonalen.

Garmin Street 7200

I tillegg til 7-tommers skjerm, tilbyr dette navigasjonssystemet snakker turn-by-turn retninger og en berøringsskjerm. Berøringsskjermen automatisk lysstyrken på egen hånd, basert på lysforhold. En valgfri antenne gjør at du kan få trafikkoppdateringer fra Clear Channel. Enheten har over 150 kanaler på satellitt-radio også.

Magellan Roadmate 1700

Denne 7-tommeren tilbyr trafikkinformasjon, værmeldinger, og massevis av muligheter for underholdning. Denne modellen har også hørbare turn-by-turn retninger. Modellen tilbyr kompatibilitet med AAA, inkludert Tourbook og veihjelp. Den raske spell funksjoner lar deg skrive inn bare noen få bokstaver før enheten kommer opp med gaten eller stedsnavnet.

Garmin Nuvi 5000

Denne enheten har en 5,2-tommers skjerm samt berøringsskjermen. De sving-for-sving stemme retningene kan hjelpe deg med å holde øynene på veien, og denne enheten gjør en god jobb med riktig uttale av gatenavn. Denne modellen har spill, men har ikke et internt batteri, noe som kan være en ulempe når strømkabelen mangler eller bilens strømkilde er opptatt lade andre enheter.

TomTom VIA 1405

Denne TomTom modellen har en 4,3-tommers skjerm med en slank profil. TomTom hevder å ha 1 million miles av veiene i USA kartlagt og programmert i sine enheter. Denne modellen leveres med livstidskartoppdateringer, som kan være uvurderlig hvis du bor i et område som er fremdeles under utvikling og bygging av nye veier. Enheten kommer med sin egen mount.

Sylvania 4,3-tommers

Dette Sylvania modellen har muligheten til å spille av musikk og videoer, og inkluderer også over 11 millioner interessepunkter. Den har en 4,3-tommers skjerm og en skarp skjerm. Denne enheten inkluderer en pekepenn for å legge inn informasjon på berøringsskjermen, noe som kan ta litt tid å bli vant til for erfarne berøringsskjermen brukere.