Den største CRT TV

Den største CRT TV


Cathode Ray Tube (CRT) TVer er voluminøse TVer som ikke er produsert lenger. De bruker en teknologi som kalles en "light gun" for å skyte farger på skjermen for å lage bildet. CRT-TVer er større enn moderne flatskjerm-modeller på grunn av den store farge pistolen de inneholder. De er også svært tung.

kommersielle modeller

Ifølge hdtvsolutions.com, er det største kommersielt tilgjengelige modell CRT-TV ca 45 inches og veier flere hundre pounds. Som størrelsen på skjermen øker, det gjør også størrelsen på billedrøret, noe som gjør TV mye mer plasskrevende. Større TVer er ikke salgbare. Dybden, vekt og pris gjorde dem vanskelige å selge. En 50-tommers TV ville kreve en 38-tommers bilderør og enda større casing, noe som gjør det nesten umulig for TV for å passe inn i en standard dør. Større TV vil også veie så mye mer.

tyngste

Den tyngste CRT TV veide 750 pounds og målte 40 inches. Som CRT-teknologien forbedres, produsenter var i stand til å redusere vekten av sine TVer. De første CRT TVer var mye tyngre enn senere modeller. For eksempel kan en 32-tommers TV på begynnelsen av 90-tallet har veid så mye som en 40-tommer i år 2000.

Record Holder

Mitsubishi var eksperimenterer med større CRT modeller og produserte bare noen få 61-tommers CRT-TVer. Teknologien viste seg å være for ustabilt og bilde rørene på disse TVene varte ikke lenge. Som et resultat ble de avviklet raskt. De fluorescerende Innholdet i CRT bilderør er svært farlig, og produsentene var ikke i stand til å gjøre større modeller som var trygg.