Demontering Instruksjoner for Motorola RAZR

Motorola RAZRs er ikke de enkleste telefonene å demontere, men hvis du trenger å bytte ut noen av komponentene, kan du gjøre det med to skrutrekkere og en tynn plast element brukt som en kile. Det er ikke en bestemt rekkefølge som du må demontere telefonen. Du trenger bare å gå fra utsiden til innsiden. Hvis du noen gang ønsker å bruke telefonen på nytt, vær forsiktig med baksiden, fordi det er der hovedkortet er plassert. Hvis den er skadet, gjør deg klar til å kjøpe en ny telefon.

Fjerne Flip Cover

Å ta fra hverandre flip cover, trenger du en Torx T5 og T6 skrutrekker. Vipp dekselet opp og utsett skjermen. På de fire kantene av skjermen er det fire gummibuffere. Fjern dem til å avsløre skruene som holder bitene i flip dekke sammen. Skyv et kredittkort eller et objekt av samme tykkelse i det press på alle fire sidene av dekslet og kile den fra hverandre. Trekk toppen av dekselet av for å avsløre de indre delene av skjermen og kameraet.

Demontering av Screen

Med toppen av dekslet tatt av, fjern gummibufferen rundt kameraet, koble flat som fester kameraet til telefonen og dra kameraet ut. Koble den flate bånd som kobler skjermen til tastaturet og trekk av linsen på skjermen. Trekk opp den brune materiale som omgir skjermen for å frigjøre det fra telefonen montering og deretter ta av hele skjermen. Ta den brune materialet av skjermen når du har fjernet det fra telefonen, og du sitter igjen med to sider av skjermen.

Tar Bortsett Panel

Fjern batteridekselet og ta ut batteriet og SIM-kortet. Bruk T6 skrutrekker for å ta ut de to skruene i batterirommet. Nå som skruene er fjernet, kan du bruke kredittkort eller et annet objekt for å lirke fra hverandre nederst på baksiden av telefonen. Vend baksiden av telefonen over, men vær forsiktig fordi det er en flat kabel fortsatt feste hovedkortet til baksiden casing. Koble den flate kabelen til fullstendig skille baksiden av telefonen. Lirk av komponentene som dekker hovedkortet, og deretter ta av hovedkortet.

Etterbehandling behandling~~POS=HEADCOMP

Ta ut de fire skruene inne bak casing av telefonen og deretter lirke opp basen. Skrelle av klistremerket som har strekkoden på den for å avsløre baksiden av tastaturet og de åtte kategoriene som holder den på plass. Lirk fanene oppover og presse dem ut for å fjerne tastaturet. På dette punktet, vil du ha fullstendig demontert Motorola RAZR.