De beste TV-sett som er 37-42 tommer

De beste TV-sett som er 37-42 tommer


Enten du tenker på å kjøpe en plasma eller LCD-TV, en av de viktigste funksjoner for å vurdere før du kjøper er antall High Definition Multimedia (HDMI) innganger settet har. HDMI-innganger koble datamaskiner, kabel-TV-bokser og andre enheter som spillkonsoller. Selv TV-apparater så lite som 37 "kan ha fire eller flere HDMI-innganger, noe som er det laveste tallet som CNET produkt anmeldere anbefaler for stuen TV-apparater.

Panasonic Viera TC-L37X1

Dette røverkjøp priset iPod-vennlig 37 "TV er en av de beste nybegynnermodeller som tillater brukere å få tilgang til innholdet på sine iPoder eller iPhone. Denne modellen har en ekstern dokkingstasjon som også fungerer som ladestasjon for iPod-enheter. Brukere gitt muligheten til å bruke TV-ens kontrollpanel eller iPod "for avspilling, skanning og tilgang til innholdet. Såvidt bildekvalitet, sier CNET at denne modellen mangler den type bildeinnstillingsmuligheter som leveres som standard i konkurrerende modeller. Men lesere sier at det "viser gode primær- og sekundærfarger (bedre enn selskapets plasmaer), og en relativt nøyaktig grå-skala."

Toshiba 40XV648U

En av de beste vurdert 40 "TV-apparatet er Toshiba 40XV648U, ifølge Consumer Reports magazine. Med en samlet poengsum på 71 av 100, denne High Definition TV har en 1080p-oppløsning med 3 HDMI-innganger og to komponentvideoinnganger . Kalt en "en fin all-around utøver" med en rimelig pris som starter på bare $ 999 (per oktober 2010), sier Consumer Reports denne modellen har utmerket HD-bildekvalitet og "veldig bra" allsidighet med en årlig driftskostnad på ca $ 47.

LG 37LH20

LG 37LH20 har "mye å tilby med en fristende pris", ifølge CNET. Dette er en av de beste TV-apparater i sin klasse, fordi det er en av de få som har en USB-port som gjør det mulig for brukere å spille av bilder og musikk fra sine kameraer og bærbare datamaskiner. Med en av de mest komplette bilde justering menyene som er tilgjengelige i en HD-TV i denne $ 600 prisklasse, den eneste store feilen som anmeldere har oppdaget er at denne TV ikke viser svarte farger som mørke som andre sett i denne prisklassen.

Vizio SV422XVT

Denne 42 "TV-apparatet har meget god bildekvalitet og visningsvinkler, ifølge Consumer Reports magazine. En av de mest uvanlige funksjoner for TV i $ 800 prisklasse er at den har innebygd Wi-Fi-tilkobling som gir brukerne muligheten å streame filmer fra nettsteder som Amazon og Netflix. Selv om Vizio merket ble opprinnelig kjent for produksjon av low-end, prute TV, sier selskapet nå tilbyr mer avanserte TV med flere funksjoner Consumer Reports. Denne modellen har en 1920x1080 oppløsning, med fire HDMI-innganger og virtuell surroundlyd.