Cobalt SS Ground Effects

Chevy Cobalt SS gir en ytelse fordel over andre kobolt undulater. For ytterligere å differensiere din Cobalt SS, samt gi bilen med større aerodynamikk, kan du installere et bakken effekter kit. Ulike kits kommer med sin egen styling, så vel som ulike deler for å enten erstatte eller legge ut på Koboltaksjekroppsdeler.

RKSport

RKSport gjør en seks-brikke bakken effekter kit som passer Chevy Cobalt SS. Settet erstatter støtfangere foran og bak på bilen med de som faller lavere i bakken, samt legger sideskjørt. Settet kommer også med en ny hette som har en ram luftinntaket på den, samt en bakvingen. Settets støtfangere og sideskjørt er laget av polyuretan, mens panseret og bakvingen er laget av hånd lagt glassfiber. Den fremre støtfanger legger tre store lufteventiler eller griller i tillegg.

RKSport
26900 Jefferson Avenue
Murrieta, CA 92562
800-214-8030
www.rksport.com

Extreme Dimensions

Aftermarket kroppsdeler produsenten Extreme Dimensions gjør tre bakken effekter kits som passer Cobalt SS. Den første settet, kalt B-2, legger foran og bak valances samt sideskjørt å gi bilen en samlet senket utseende. Fronten Valance har en stor grille nær bunnen, samt to sirkulære utsparinger for tåkelys. Hele settet er laget av Extreme Dimensions 'unik kombinasjon av flex harpiks, glassfiber og plast som selskapet kaller Duraflex, som kommer i en svart matt finish slik at alle deler er klar til å male.

Den andre settet, kalt Bomber, kommer med foran og bak valances samt sideskjørt. Settets foran Valance funksjoner aggressivt stylet luft dammer på valances, noe som gir bilen et høyere ytelse utseende.

Det tredje settet, kalt Drifter, og har foran og bak kapper og sideskjørt som bringer bilens kroppen ned lenger enn de to andre settene, og gir en stor nedre grillen foran Valance og utsparinger for bilens doble eksosrør i bakre Valance .

Extreme Dimensions
586 N. Gilbert St.
Fullerton, CA 92833
714-278-8000
www.extremedimensions.com

JP USA

JP USA gjør en bakken effekter kit for Cobalt. De fire-brikke kit erstatter bilens fremre og bakre støtfangeren og legger sideskjørt. Den nye frontstøtfangeren gir et lite deksel halvveis ned. Alle fire bol har svært subtile linjer, noe som gir Cobalt en ren og senket blikk.

JP USA
2580 St. Unit B Philadelphia
Ontario, CA 91761
909-947-7788
www.jpusaco.com