Club Car Oil Indicator Light problemer

Club Car Oil Indicator Light problemer


Oljen indikatorlyset på klubbens biler er laget for å vise når det er olje problemer eller når oljetanken må etterfylles eller vedlike på noen måte. Dessverre er disse lysene er ofte feil på klubbens biler, spesielt etter flere års bruk, og lyset flimrer eller slår på betyr ikke alltid at det er et problem.

batteri~~POS=TRUNC

En av de vanligste årsakene til en feil olje indikatorlampen å blinke på er svikt i batteriet som driver instrumentene på dashbordet. Dette kan føre til at lyset flimrer, for å slå på hele tiden, eller å nekte å slå på helt. For å løse dette problemet, kan batteriet erstattes helt og deretter tjenesten indikatorlampen kan tilbakestilles med en jumper wire koble til de riktige kablene, som vanligvis pinne 7 og 19 på BMW-modeller, men kan skifte fra modell til modell og bør være dobbelt-sjekket med bruksanvisninger.

Sensorproblemer

Det er også mulig at oljen lysindikator fungerer som den skal, men at de samme sensorene på oljetanken er ødelagt eller har blitt fordrevet. Disse sensorene bør sjekkes i tilfelle av lys feil. De skal festes på nytt hvis de har blitt fordrevet, og eventuelle defekte ledninger må skiftes ut. Kontaktene bør rengjøres og eventuelt byttes hvis det synes de er defekt. I de fleste klubb bilmotorer kan dette gjøres uten å fjerne oljetanken i seg selv, selv om dette vil avhenge av den klubb modell og der oljetanken er plassert. De fleste kontakter kan ivaretas uten å ta fra hverandre noen viktige komponenter.

Løsninger for Defekt Lys

Noen ganger iboende problemer med oljevarsellampen vil gjøre det blinke eller opphold på permanent, og problemet kan være vanskelig å fastslå. Noen klubb bilførere synes dette er irriterende, og etter å gjøre sikker på at det er noe galt med oljesystemet de dekker lyse opp med et stykke svart tape. En mer drastisk løsning er å kutte ledningene som fører til lyset fullstendig. Lyset indikatorsystemet kan erstattes, men noen drivere finner verdt bekostning, ettersom det samme problemet kan påvirke det andre systemet etter en tilsvarende lengre tid, vanligvis to til tre år.

betraktninger

Noen ganger kan en ofte blinkende eller permanent på indikatorlampen kan peke på olje problemer som må tas vare på. Noen ganger, skjønt, bare endre type olje du bruker kan løse problemet. En tung olje kan bli detektert ved sensorene mer enkelt, og kan også la flere rester i motoren. Noen ganger kan bytte til en lettere oljekvalitet, slik som 10-30, eller en renere form for olje vil holde lyset fra å komme videre.

Advarsel

Andre ganger, vil indikatorlyset tennes for å vise problemer med måten oljen kommer inn i motoren. Overevving klubben bilen og tvang det til å gå for fort altfor fort noen ganger kan tvinge olje oljen for langt inn i motorsystemet, slik at det ikke kan sive tilbake til veivhuset i tid. Motorer kan justeres til å bo på lavere RPM nivåer for å prøve og løse dette problemet, men roligere kjøring også bidrar.