Car Cover FAQ

Car Cover FAQ


Enten du kjører en veteranbil, en splitter ny sport, eller noe midt i mellom, kan det være lurt å kjøpe en bil dekke for turen. Hvis du aldri har brukt en før, svar på noen vanlige spørsmål om bil dekker kan hjelpe deg.

Hva er den beste merke på bilen Covers?

Ingen enkelt svar finnes for dette spørsmålet, fordi det avhenger av hvilken type beskyttelse du leter etter. Noen av dekslene har bedre vannbestandighet enn andre, er tyngre og mer vanskelig å kontrollere, eller kan håndtere vind bedre enn konkurrentene. Avhengig av hvilken type bil du har, hvor du holder den og budsjettet, må du sammenligne merker å finne en som passer best til dine behov.

Kan bruke bil Cover avskrekke tyver?

Det er mulig for en bil dekke for å beskytte bilen din fra de som er ute etter en auto å stjele. Først skjuler det identiteten til bilen din, hindre andre fra å se hva slags bil det er. For det andre, siden noen bil dekker kan være tungvint, det kan muligens avsløre en tyv som prøver å ta av dekselet. Og til slutt, hvis du holder noe verdifullt inne i bilen, for eksempel en radio eller annen elektronikk, tyven vil ikke være i stand til å se inni.

Hva er den beste måten å fjerne en Cover?

Måten du fjerne og lagre din bil dekke kan påvirke formen og generell holdbarhet. Når du tar en bil dekke av, er det lettest å brette opp sidene først, deretter rulle dekselet forfra og bakover i trinn på ca 3 fot.

Bør jeg Vask My Car Cover?

Du bør definitivt vaske dekselet. Du ikke bare ønsker å holde det så rent som mulig, men slik at smuss og andre partikler å akkumulere kan skade bilens eksteriør og til slutt sin verdi. Normalt en bil dekke vil komme med vaskeanvisningen.

Hvordan kan jeg hindre at noen stjeler bilen min Cover?

Du kan kjøpe en lås og kabel tilbehørssett som festes til dekselet. Det er også lurt å skrive navnet ditt på forsiden av dekselet. De fleste bruksanvisninger vil gi deg den riktige måten å markere din bil dekke.