Bil repossession Lover

Når en bil eieren faller baken på betalinger eller bare slutter å betale, kan den som holder lån eller leasing for bilen utøve rett til å ta den. Hvordan prosessen utfolder seg er svært lik over hele USA - men lover varierer fra stat til stat. Det er en rekke ting som kan skje i løpet av automotive repossession prosessen.

repossession

En kreditor kan repossess en bil i henhold til vilkårene i kontrakten underskrevet av eieren, ifølge Federal Trade Commission (FTC). Dette kan bety at kreditorene kan gripe bilen etter en enkelt betaling eller kontrakten kan fastsette en prosess som må følges før overtakelse finner sted.

Reclaiming

Noen kontrakter samt noen statlige lover en mekanisme for bileiere å gjenvinne sin repossessed kjøretøy. Dette innebærer vanligvis betale av etterbetaling og bli oppdatert med vilkårene i lån eller leasing.

forpliktelser

Hvis repossessing partiet videreselger bilen, er den opprinnelige eieren av kjøretøyet fortsatt nødvendig for å betale ned resten av lånet dersom videresalgsprisen ikke dekker lånet totalt. Også den opprinnelige eieren er også ansvarlig for kostnadene ved repossession, ifølge FTC. Noen stater krever långivere varsle de opprinnelige eierne om bilen skal selges videre.

Personlige effekter

Elementene som var i en bil på overtakelsestidspunktet fortsatt tilhører folket som forlot dem i bilen. Långiver eller leaser at overtatte kjøretøyet er ansvarlig for retur av alle personlige effekter.

deaktivering Devices

Noen långivere og leasers fastsette bruk av en elektronisk enhet som deaktiverer et kjøretøy når betalinger på det er forfalt. Ifølge FTC, ikke er tillatt i alle stater. FTC anbefaler at potensielle kjøpere eller leasers kontakte statens forbrukerbeskyttelse byrå eller en advokat for mer informasjon bør bruken av denne enheten fastsettes.