Anbefalt iPod Programmer

Anbefalt iPod Programmer


Apples linje av iPoder har utviklet seg fra enkle, elegante MP3-spillere til interaktiv multimedia enheter. Med bruk av iPhone kom en strøm av applikasjoner, eller programmer. IPod mest avanserte modell, iPod touch, er det eneste linje av iPod som kan utnytte apps. IPod touch inneholder et WiFi-plattform, slik at apps kan lastes ned fra AppStore direkte til enheten. Sifting gjennom over 10.000 apps kan være skremmende til tider.

Produktivitet

Mens ut og om det kan være nødvendig å faktisk gjøre ting. Vi kan ikke tilbringe hele dagen ved hjelp av vår iPod touch for å bare høre på musikk og spille spill. Mens noen apps vil kreve en trådløs tilkobling for å oppnå, kan mange av de gratis apps operere offline eller lagre elementer for frakoblet bruk. Google Earth er et flott kartleggingsverktøy; lage personlige kart på nettet og laste dem opp til din iPod touch. Reqall er den perfekte gratis måte å gjøre å gjøre og handlelister. Converter Plus Free er en må-ha for å konvertere valutaer og enheter. Noen programmer er ikke gratis, men er uvurderlig likevel. JotNot Scanner bruker kamerafunksjonen på iPod touch for å skape skarpe dokumenter for bruk senere. Uke Kalender er en annen høyt rangert betale app som holder alle dine ukentlige avtaler i et hendig virtuell avtaleboken.

Social Networking

Sosiale nettverk apps vil kreve et trådløst signal til å bruke, men mange steder har gratis eller billig trådløs tilkobling. Med gratis apps, kan du holde deg oppdatert med venner og familie på Facebook, redigere eller legge til bloggen din på Wordpress, følg med på samtaler på Twitter, video eller voice-chat med gamle og nye venner på Skype og ta og laste opp bilder med Flickr. For en engangsavgift, kan du kjøpe Shozu og holde deg oppdatert på alle dine sosiale nettverk gjennom en app.

Livsstil og verktøy

Du vil kreve en trådløs tilkobling til å bruke mange av de livsstils apps. Bruk NPR News eller ABC Nyheter å få den nyeste informasjonen om aktuelle hendelser. Du kan lytte til spillelister tilpasset din musikksmak med Scion AV Radio og Pandora Radio. På fritiden kan det være lurt å lese din favoritt ebøker med eReader eller Stanza. Du kan også være lurt å ta opp på en episode av din favoritt TV-show på Hulu. Du kan kontrollere tid og kjøpe billetter til de nyeste filmene med Fandango eller sjekk vurderinger av en restaurant på Yelp. Hjemme kan du lage spillelister og bruke iTunes med Remote app i løpet av det trådløse hjemmenettverket.

spill

La oss være ærlige, de fleste av oss ikke har kjøpt en iPod touch for å få ting gjort. For de av oss som ønsker å ha det gøy, kommer iPod gjennom og litt til. En topp-karakter gratis spill er Tap Tap Revenge. Satt opp som Guitar Hero eller Dance Dance Revolution, tester det din rytmiske ferdigheter og er vanedannende på samme tid. Det finnes en rekke gratis klassiske spill tilgjengelig i AppStore, som Chess og UNO. Hvis du ikke har noe imot å bruke noen av dine hardt opptjente iTunes studiepoeng, er en konsekvent topp-karakter spillet Angry Birds, et spill som bruker en sprettert system for å ødelegge griser og bygninger. Du kan beskytte ditt hjem fra zombie hordene i Plants Vs. Zombies eller ta sikte på Archetype, en arena-basert førstepersons skytespill.