Alternative naturlige kilder til Fuel Gas

Alternative naturlige kilder til Fuel Gas


Olje er en ikke-fornybar ressurs, som betyr at når folk bruker alt av tilbudet, vil det ikke være mer å bruke. Fordi dette nyttig ressurs er endelig, er det en ettertraktet vare, og har vært økende i pris. Folk er også klar over de miljømessige konsekvensene av gass og olje til klimaendringer og luftforurensning, derfor er interessert i å finne alternativer som er mindre sannsynlighet for å ødelegge jorden.

biodiesel

Biodiesel blir stadig mer populært med mange bensinstasjoner nå leverer det, slik at praktisk tilgang på tvers av USA. Biodiesel er i hovedsak hentet fra en grønnsak (vanligvis soya) biprodukt. Den kan også gjøres med gjenvunnet vegetabilsk olje fra restauranter som ellers ville gå til spille. En vanlig misforståelse er at du må konvertere dieselmotor til å kjøre på biodiesel; dette er ikke tilfelle. Hvis du har en bil med en dieselmotor, kan du direkte legge til biodiesel. Det er prosenter av blandinger av biodiesel til diesel som vanligvis varierer fra 5 prosent biodiesel (B5) til 99 prosent biodiesel (B99). Det anbefales at du rådfører deg med din mekaniker før du bytter til biodiesel, og å lagre en ekstra dieselfilter i bilen, spesielt i begynnelsen. Biodiesel kan også brukes til drivstoff boliger med oljefyr.

Vegetabilsk olje

Vegetabilsk olje er en av de mest miljø alternativer i form av luftforurensning og klimagassutslipp. Du kan enten kjøpe den ren fra dagligvarebutikk, eller prøve å samle avfall vegetabilsk olje fra lokale restauranter og grundig filtrere det. Kjører på vegetabilsk olje er kun tilgjengelig for dieselbiler. Hvis du vil kjøre en diesel bil på vegetabilsk olje, må du konvertere motoren din ved hjelp av en vegetabilsk olje konvertering kit.

Solar Electric

Elektriske biler er nå på vei tilbake til markedet som bilindustrien blir mer konkurransedyktig med alternative kilder til drivstoff. Dette er det beste alternativet for ren luft, mindre klimagassutslipp og langsiktig sparing hvis du investerer i et solcellepanel for å lade opp motoren. Hvis du lader bilen ved hjelp av tradisjonelle støpselet i stikkontakten, vil du mest sannsynlig være å bruke kull eller andre uholdbar energikilde til å drive bilen og derfor ikke et bedre miljø. Dessuten kan solenergi elektrisk brukes til å erstatte gassen i hjemmene. Du må kjøpe elektriske apparater sammen med nok solcellepaneler og har en energieffektiv hjem, til potensielt helt eller delvis erstatte ditt hjem gass bruk med solenergi.