2200 Injector Flow Specs

Busch 2200 Injector Flow er en mekanisk enhet i et kjøretøy. Oppgaven til Busch 2200 Injector Flow er å sette drivstoff direkte inn i bensintanken. Du helle brennstoff inn i siden av kjøretøyet. 2200 Injektor Flow fanger drivstoff, og den lange arm lignende utvidelse av injektoren Flow tømmer sitt innhold inn i forbindelsesdrivstofftanken.

akseptable Fuels

Busch 2200 Injector Flow krever bestemte typer drivstoff for å fungere korrekt. Du kan bruke enten gass eller metanol som drivstoff Busch 2200 Injector Flow. Ved hjelp av en annen type drivstoff vil skade drivstoff injektor.

unnaceptable Fuels

Drivstoff som aldri bør bli lagt til 2200 Injector Flow er de som inneholder MTBE, eller metyl tertiær butyleter. MTBE er en kjemisk forbindelse fremstilt som et additiv for bensin. Når MTBE er inkludert, vil bensin brenne i lengre enn gjennomsnittlig tid og mengden av skadelige stoffer som avgis fra eksosrøret blir redusert. Imidlertid 2200 Injektor Flow kan ikke fungere med MTBE bensin, og denne bensin kan skade det indre av Injector Flow.

Injector Lengde

Injektoren er den delen av 2200 Injektor Flow som plasserer brensel til kjøretøyet. Man fyller den ene siden av Injektor Flow med drivstoff, og det strømmer gjennom til enden av injektoren, hvor det tømmes inn i drivstofftanken. Lengden av 2200 Injektor Flow bør være 1,5 inches, eller 37,5 millimeter. Hvis lengden av injektoren er feil, det drivstoff vil ikke bli riktig plassert i tanken.

Injector Body Diameter

Liket av 2200 Injector Flow må være riktig dimensjonert for Injector Flow til begge passer i den tiltenkte plass i bilen og til å utføre jobben sin ordentlig. Diameteren er lengden av Injector Flow fra toppen til knappen av dens lengste side. Diameteren for 2200 Injektor Flow bør være omtrent 16 mm i lengde.