2013 Nissan Xterra Colors

2013 Nissan Xterra ruggidized SUV er tilgjengelig i en rekke farger som gjenspeiler Nissans gå hvor som helst, gjøre noe oppdrag. Xterra er en av de sterkere oppføringene i en utdøende rase av body-on-frame SUVs med ekte all-terreng evne. Gjeldende fra og med tidspunktet for dette skriftlig som 2014 modeller begynner å ta over på forretningene, 2013 Nissan Xterra er tilgjengelig i syv forskjellige farger. Alle modeller se en grå klut interiør, men noen, slik som Cayenne Red, er tilgjengelig med stål klut interiør som et alternativ.

2WD Xterra Automatisk X (Entry Level Trim)

Den entry-level Xterra selger for en veiledende pris på rundt $ 23 000 som i skrivende stund, men se etter brukte modeller for å dukke opp etter den tid denne artikkelen når skjermen. Den er tilgjengelig i syv forskjellige farger med grå vinyl interiør. Fargevalg inkluderer Metallic Blå, Brilliant Silver, Glacier White Lava Red, Metallic Blå, Super svart, og Knight Armor.

2WD Xterra Automatisk S

Den automatiske S får en funksjon sett og tema mer hjemme i henhold til byens lys enn på fjellveier. For å gjenspeile X-Terra robuste karakter, er S-modellene utstyrt med ekstra gatevennlige ytelse utstyr. Utvendig finish alternativer inkluderer de samme utvendige og innvendige valg som X-modellen.

4WD Xterra Automatisk X

Før destintination kostnader, starter 2013 X-Terra 4WD på ca $ 25.000. De fargevalg er nøyaktig den samme innvendig og utvendig, men trim kan optioned opp videre for å matche bilens mer sti-vennlig bygge konstruksjon. Slikt utstyr er ikke bare for show. The X-Terra er Nissans mest naturlig stand off-road kjøretøy og rivaler Japans andre topp oppføringer som Toyota FJ Cruiser.

4WD Xterra Manuell S

De som søker å endre sine XTerras for real-world klatring plikt gjør klokt i å vurdere manuell girkasse alternativet, som legger til like under $ 1000 til kostnadene før bestemmelsesstedet. Alle 4WD modeller unntatt for PRO4-X kommer med klut sitteflater, men noen tilpasningsmuligheter legge innslag av luksus og idrett, både funksjonelt og visuelt.

Xterra Pro-4X Manual

Den ultimate funksjonelle X-Terra lager ytelse kommer i form av PRO-4X-modellen, som ikke trenger ettermarkedet for å være klar for lys off-roading plikt. Med uavhengig kontrollert dreiemoment fordeling foran og bak og side til side pluss en låse differensial med en lav-range crawl modus, er PRO-4X klar for noen suspensjon arbeid og Rubicon Trail.

Som alle andre modeller, kommer PRO-4X med Nissans dual-overhead-cam, 4,0-liters V-motor. Fargevalg på samme måte i denne iterasjonen, som reflekterer Nissan ønske om å ikke visuelt differeniate sine topp trim nivåer for langt for at "sovende" utseende.

Men interiør valg som PRO-4X front, bak, og last slipmat pakke tillate kjøperen å legge til ekstra innvendig visuell teft og funksjonalitet, sammen med fargeprøver av farge til en ellers ganske svart-hvitt interiør.

Nye farger for 2014

2014 bringer de samme eksteriør ferdig, men Xterra interiørfarger i både lager trim og tilleggsutstyr har blitt oppdatert til å gå sammen med fremskritt innen infotainment og robust teknologi på lett uthvilt modell.